Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnici Glavaševe Slavonsko-baranjske stranke teško optužili predsjednike Sabora i Vlade

Šeks i Sanader kao Lenjin i Staljin

28.10.2006.
u 21:01

Neki bi željeli da zbog situacije s Branimirom Glavašem bude nereda u Slavoniji, ali prosvjedi nam u ovom trenutku ne bi koristili pa pozivamo građane i braniteljske udruge da uzdignuta čela prevladaju tu situaciju - poručio je jučer Krešimir Bubalo, predsjednik HDSSB-a i osječko - baranjski župan.

Čelnici su HDSSB-a poručili da je koalicijska vlast u gradu i županiji (Nezavisna lista Branimira Glavaša i HSP-a) izdržala sve pritiske pa će i dalje ostati čvrsta, a njihovu ideju ništa neće uništiti. Ivan Drmić, saborski zastupnik HDSSB-a, kazao je, pak, da posljednji događaji upozoravaju na nepostojanje trodiobe vlasti te je HDZ instrumentalizirao Državno odvjetništvo i Hrvatski sabor u političkom cilju Glavaševa zatvaranja. U toj su sprezi, dodao je, pomogli i neki hrvatski mediji, koji su pod izravnim utjecajem vladajuće strukture.

Dok se u Saboru, rekao je dožupan Dinko Burić, u lakrdiji skidaju imuniteti hrvatskim generalima, smiju se i likuju oni koji su bili organizatori balvan-revolucije, visoki dužnosnici tzv. SAO Krajine, jer nisu mogli vjerovati da će to doživjeti. Burić je Ivi Sanaderu dodao srednje prezime Visarionovič, a Vladimiru Šeksu - Iljič.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije