Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA HICA UPOZORENJA

Sa 3,34 promila alkohola bježao od policije i prijetio im nožem

nasilnik
Sanjin Strukić/Pixsell
Autori: sk/VLM, I. Vi/VLM
16.03.2010.
u 11:15

33-godišnji P. N. policiji je otprije poznat po nasilju. Kako doznajemo, evidentiran je zbog teških krađa, tučnjava, a usto je i liječeni alkoholičar.

Pijani 33-godišnji P. N., kojemu je izmjereno 3,34 promila alkohola u krvi, jučer oko 14.30 sati u obiteljskoj kući u Miroševečkoj ulici u Zagrebu, prijetio je i nasilno se ponašao prema vlastitoj obitelji, a njegov je otac u strahu pozvao policiju.

Muškarac se nakon dolaska policije zaključao u sobu te odbijao policajcima otvoriti vrata. Zatim je skočio kroz prozor i pobjegao, a kada mu je policija zapovjedila da stane, on je to odbio. Policajac je tada ispalio hitac u zrak, no ni to nije zaustavilo pijanog muškarca koji je nastavio bježati po dvorištu gdje su ga napokon sustigli. Tada im je zaprijetio nožem koji je bacio tek nakon što je policajac opet ispalio hitac upozorenja, ovoga puta u tlo.

Uhićen je i odveden na obradu, a policiji je otprije poznat po nasilju. Kako doznajemo, evidentiran je zbog teških krađa, tučnjava, a usto je i liječeni alkoholičar.

Ključne riječi

Komentara 1

OD
oltar domovine
12:30 25.04.2011.

Kako doznajemo, evidentiran je zbog teških krađa, tučnjava, a usto je i liječeni alkoholičar....a dali moze biti sta cnje crni Predrage Nikolicu znam da si ti hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije