Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠTRA PORUKA

Ruska televizija objavila zastrašujuć prilog: Prikazuju snimke pada nuklearne bombe i optužuju Zapad

Foto: Youtube screenshot
1/4
02.10.2022.
u 19:01

Ruski NTV objavio je prilog naslovljen s 'U iščekivanju nuklearnog sukoba - kako je oružje za masovno uništenje postalo dijelom geopolitičke igre', a prikazuje snimke nuklearne katastrofe

Ruska televizija u vlasništvu plinske kompanije Gazprom objavila je zastrašujući prilog o potencijalnom 'Armagedonu' koji bi se dogodio u slučaju da Rusija iskoristi nuklearno oružje.

Podsjetimo, dan nakon Putinovog ''pripajanja'' četiri ukrajinska područja, čečenski vođa Ramzan Kadirov objavio je kako smatra da bi Putin trebao poduzeti drastičnije mjere i razmisliti o ''korištenju nuklearnog oružja manje snage''.

Ruski NTV objavio je prilog naslovljen s 'U iščekivanju nuklearnog sukoba - kako je oružje za masovno uništenje postalo dijelom geopolitičke igre', a prikazuje snimke nuklearne katastrofe i tzv. 'gljivičastih oblaka' koji se nadvijaju nakon pada nuklearne bombe, prenosi Daily Mail. 

U prilogu je Zapad okrivljen da previše govori o nuklearnom ratu, dok se Putinovi propagandisti konstantno prijete korištenjem oružja namijenjenog za masovno uništenje.

- U situaciji smo u kojoj je nadmoć u resursima i konvencionalnom naoružanju na strani Zapada - komentirao je u prilogu Vasilij Kašin, politički analitičar u Visokoj školi ekonomije u Moskvi.

- Moć Rusije temelji se na njenom nuklearnom arsenalu - dodao je, a u prilogu se također prikazuje i kako naoružanje odlazi zapadno od Krasnojarska, grada u Sibiru. 

Također, na televiziji se spominju i izjave pričuvnog vojnog zapovjednika Andreja Guruleva koji je oštro komentirao oslobođenje Limana.

- To je vjerojatno prekretnica ne samo vojno, nego i politički, posebno sada. Problem je sustav laži, izvješća o dobroj situaciji kada je stvarnost loša, a trulež dolazi od vrha prema dolje - kazao je. 

>> VIDEO Putin priznao ukrajinski Herson i Zaporižje kao neovisne države


 

Komentara 41

VO
Vookov
20:50 02.10.2022.

Sutra će reći da oni ne prijete nuklearnim oružjem..

ZB
zbisko
21:17 02.10.2022.

Sve zlo koje pripisuje Zapadu radi bas sama Rusija

Avatar madcap
madcap
20:51 02.10.2022.

Gubile su velike sile ratove pa se nisu mašili A-bombi. Tako da je ovo prilično jeftina prijetnja, namijenjena više da se koji neiskusni zapadni političar preplaši u pomoći Ukrajini, no to ne prolazi. Jasno je da Zapad neće pristati nii na kakve ucjene jer ima iskustvo WW2 u kojem je upravo pristajanje na ucjene i nedjelovanje prouzročilo katastrofu. To se neće ponoviti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije