Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćena banda

Rumunji krali gorivo iz kamiona s odmorišta uz autocestu

gorivo,bačve
Marijan Sušenj/Pixsell
28.07.2014.
u 17:40

Iz šest kamiona bugarskih, slovenskih, bosanskohercegovačkih i srbijanskih registracijskih oznaka rumunjski su kradljivci ukupno "ispumpali" oko 3130 litara goriva.

Brodsko-posavska policija kazneno je prijavila dvije četveročlane bande rumunjskih državljana, čiji su pripadnici tijekom lipnja i srpnja organizirano u više navrata krali gorivo iz zaključanih i nezaključanih rezervoara teretnih vozila parkiranih na odmorištima uz autocestu A3 Bregana-Lipovac.

Iz šest kamiona bugarskih, slovenskih, bosanskohercegovačkih i srbijanskih registracijskih oznaka rumunjski su kradljivci ukupno "ispumpali" oko 3130 litara goriva.

>>Krali gorivo na gradilištima Istarskoga ipsilona

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
17:50 28.07.2014.

To više nisu strani lopovi, već naši EU sugrađani-lopovi!

GL
gigi.lamorozo.9
09:20 29.07.2014.

Evo to je ulazak u europsku uniju.Pa tko normalan može doći u Hrvatsku,ekonomski osiromašenu,pokradenu do bola,samo oni koji su siromašniji da bi pljačkali, varali i krali.I sad samo prekršajna prijava,a ne zatvor ili izgon iz Hrvatske i stalana zabrana ulaskaka u Hrvatsku.Nažalost biti će toga sve više i više.

SO
sojka
17:53 28.07.2014.

Neznam sta vam rade uopce ti rumuni u hrvatskoj pogotovk kriminalci to se na zapadu uatvara progoni i daje zabrana pr u hrvatsku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije