Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČISTA SREĆA

Rumunj preživio let iz Beča u London u podvozju zrakoplova

aerodrom
Reuters
09.06.2010.
u 22:17

Očajni slijepi putnik nije ni znao u koji i čiji zrakoplov se ušuljao niti gdje će sletjeti, a čistom je srećom preživio putovanje u donjem dijelu zrakoplova.

BEČ – Dvadesetogodišnji Rumunj preživio je gotovo dvosatni let iz Beča u London u podvozju zrakoplova, javila je austrijska televizija ORF.

Isti izvor navodi da austrijska policija i nadležni sigurnosni organi bečke zrakoplovne luke Schwechat istražuju okolnosti pod kojima je slijepom putniku, otkrivenom i uhićenom u Londonu u zrakoplovnoj luci Heathrow, pošlo za rukom u nedjelju navečer neopaženo se u Beču ukrcati u zrakoplov.

Zrakoplov  je u vlasništvu premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata, a u njemu nije bilo putnika.

Ilegalac je preživio let isključivo zbog loših vremenskih prilika zbog kojih je zrakoplov letio bliže zemlji nego inače pa je temperatura zraka umjesto minus 60 stupnjeva Celzijevih iznosila "tek“ minus 40 stupnjeva, prenio je ORF.

Muškarac, koji je pronađen u izuzetno lošem tjelesnom stanju i s ozeblinama po tijelu, izjavio je londonskoj policiji da je u zemlju pokušao ući kako bi našao posao.

Mnogi ilegalci, koji u potrazi za poslom na taj način često pokušavaju ući u zapadne zemlje, ne prežive takvu pustolovinu zbog pomanjkanja kisika i velike hladnoće.

Glasnogovornik bečke zračne luke Peter Kleemann potvrdio je austrijskim medijima "slučaj slijepog putnika“ na relaciji Beč - London. Prema navodima šefa policije Schwechata, ilegalac se navodno provukao ispod žičane ograde kojom je okružena bečka zračna luka.

Istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 11

CU
cunt
23:16 09.06.2010.

u podvozju zrakoplova........... niht fršten Jožek,,,,,,,,,, vas is das.........das is ajn kobas ?????

KR
krivoustii
09:21 10.06.2010.

U RUmunja sličan kapitalizam ko i u nas. Svi bježe na zapad.

GR
gromCH
21:58 10.06.2010.

10.06.2010. u 13:58h Ugo Kajvez je napisao/la ako ne zelis objasniti s upcino onda nemoj vredati kako ko ima skolu.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije