Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.04.2015. u 14:00

Telefonom su dozvali i ministra Ivana Vrdoljaka koji je uzeo slobodan dan jer mu je žena u visokom stadiju trudnoće

Već tradicionalno, uoči svakog blagdana, RTL televizija svoje kamere montira pred ministarstva i državna poduzeća, gdje njihovi reporteri u niskom startu na izlaznim vratima hvataju državne službenike. Sinoć su objavili kako je za većinu institucija Uskrs započeo prije no što je to pristojno. Zakucali su na vrata ministra Tihomira Jakovine, koji ničim nije poricao skraćeno radno vrijeme jer su željeli omogućili radnicima da budu s obiteljima i na Veliki petak.

Posjetili su i ministra Freda Matića koji im je mirno potvrdio kako se radi do 13 sati jer velik broj djelatnika živi van Zagreba pa odlaze na put kod svojih obitelji. Ministar Mirando Mrsić svoje je ljude pustio između između 14 i 15 sati, pod uvjetom da su svoje zadaće obavili ranije.

Telefonom su dozvali i ministra Ivana Vrdoljaka koji je uzeo slobodan dan jer mu je žena u visokom stadiju trudnoće. "Imamo još jednu malu bebu doma. Ja sam joj došao pomoći, da operemo prozore, stavimo zavjese, da mi žena još ne padne", branio se Vrdoljak.

Čovjek se toliko usplahirio da je na telefon kao ključnog svjedoka dozvao spomenutu trudnu suprugu koja je izrazila zadovoljstvo što nije sama u trudnoći. Na kraju se s Markova trga javila i Nataša Božić pa ustvrdila kako u Saboru i Vladi vlada tek pustoš. Pritom nije mogla skriti zlovolju što ona, za razliku od njih, radni dan odrađuje radno... Dajte, pustite ih na Dan mrtvih, Badnjak, Silvestrovo i Uskrs. Preostalih 360 dana, razvijte se u strijelce i pucajte po njima iz svog raspoloživog medijskog oružja. Ovako, graničilo je sa inkvizicijom.

PLUS

Religijski program HTV-a i ove je godine odradio prijenos Križnog puta iz rimskog Colosseuma na visokoj profesionalnoj razini. Komentatori su bili zanimljivi i diskretni.

MINUS

Nova TV u blagdanski je filmski program prigodno uvrstila klasik Ben Hur sa sjajnim Charltonom Hestonom, ali kome je namijenjen film koji se emitira u 40 minuta iza ponoći?

>> Uzbuđenje na RTL-u: Kao da su iščekivali misiju s Marsa, a ne Kolindu i Josipovića

Komentara 7

OB
Objektivno...
16:28 04.04.2015.

Mislim da bi ta Nataša trebala biti sretna što radi posao koji radi, a ne biti zlovoljna. Jer sa takvom govornom manom ne znam koju je to audiciju prošla? kad ju ne izbjegnem gledati uvijek imam tremu da će se ugristi za taj jezik koji frflja. OK, ima i puno gorih od nje da se razumijemo. Na HTV jedan koji je otkad ga znam (od kad je stavio vjenčani prsten u sladoled) promukao i ablenduje kapcima.... ma ima ih još

HR
hrxxx111
14:08 04.04.2015.

oh jadni. eto suze bi ronio da su morali odraditi cijeli petak i nedaj boze subotu

GU
gustirna
17:04 04.04.2015.

Ni po jada da to nije komunisticka vlada koja ne vjeruje u uskrs.....pa sto onda oni imadu slaviti.....jos pritom imadu 40 posto ministara pravoslavaca kojim je uskrs tek za desetak dana....cuda li jugokomunistickog....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije