Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

RTL-ova uskršnja inkvizicija pred vratima državnih poduzeća

Telefonom su dozvali i ministra Ivana Vrdoljaka koji je uzeo slobodan dan jer mu je žena u visokom stadiju trudnoće

Komentari 7

OB
Objektivno...
16:28 04.04.2015.

Mislim da bi ta Nataša trebala biti sretna što radi posao koji radi, a ne biti zlovoljna. Jer sa takvom govornom manom ne znam koju je to audiciju prošla? kad ju ne izbjegnem gledati uvijek imam tremu da će se ugristi za taj jezik koji frflja. OK, ima i puno gorih od nje da se razumijemo. Na HTV jedan koji je otkad ga znam (od kad je stavio vjenčani prsten u sladoled) promukao i ablenduje kapcima.... ma ima ih još

VL
HR
hrxxx111
14:08 04.04.2015.

oh jadni. eto suze bi ronio da su morali odraditi cijeli petak i nedaj boze subotu

VL
GU
gustirna
17:04 04.04.2015.

Ni po jada da to nije komunisticka vlada koja ne vjeruje u uskrs.....pa sto onda oni imadu slaviti.....jos pritom imadu 40 posto ministara pravoslavaca kojim je uskrs tek za desetak dana....cuda li jugokomunistickog....

VL
XA
xaron
23:03 04.04.2015.

RTL , najgora medijska grupa u EU, i sad nam oni sole pamet.

VL
CR
crocro
21:48 04.04.2015.

Što pisac želi reći: HTV-u sve pohvale ali i sve loše o konkurentskim TV kućama. A ja znam čiji mi je dnevnik najbolji, najsadržajniji i najobjektivniji. No, nažalost nije HTV-ov. Iako bih volio da je tako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.