Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio u rijeku

Ronioci u Neretvi pronašli tijelo 22-godišnjaka u automobilu

policija
Krunoslav Petrić/Pixsell
02.01.2011.
u 11:56

Nakon što nije došao kući s dočeka Nove godine njegov nestanak prijavili su u subotu poslijepodne roditelji.

U subotu, oko 20,30 sati u Neretvi kod Komina policija je pronašla automobil Fiat Punto s mrtvim 22-godišnjim P.V. iz Podace kod Graca, priopćila je PU Dubrovačko-neretvanska. Njegov nestanak prijavili su u subotu poslijepodne roditelji.

Mladić se nije vratio kući s dočeka Nove godine koju je čekao u Metkoviću. Tražili su ga metkovski vatrogasci, ronioci i policija. Pronašli su ga ronioci u Neretvi, na predjelu Luke kod Komina koji su s dubine od oko šest metara izvukli njegov automobil.

Utvrđeno je da je 22-godišnji P.V. smrtno stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila prvog dana u ovoj godini, ujutro između 3 i 4 sata. Izgubio je kontrolu nad vozilom i sletio s kolnika u rijeku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije