Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokrenuli kampanju

Robotičari iz Lipovljana skupljaju novac za nastup na Europskom prvenstvu u Danskoj

Klub tehničke kulture Lipovljani
Klub tehničke kulture Lipovljani
09.06.2023.
u 16:10

"Budući da smo neprofitna organizacija, potrebna nam je vaša pomoć u prikupljanju sredstava za let u Dansku i predstavljanje naše zemlje na ovom velikom događaju", poručili su iz Kluba

Ekipa Kluba tehničke kulture Lipovljani iz ove male slavonske općine u jakoj konkurenciji je osvojila 2. mjesto na državnom natjecanju u robotici u Samoboru i osigurala tako plasman na Europsko prvenstvo koje će se u rujnu održati u Danskoj. No, sad im treba pomoć da isfinanciraju putovanje do Danske. Ekipu "Zgodni, a nezgodni" čine Fran Kosina, Josip Biro i Toma Jancetić.

„Sada kreće lavovska bitka oko prikupljanja financijskih sredstava za odlazak u Dansku. Biti će teško, ali potruditi ćemo se omogućiti našim genijalcima ovu novu avanturu u njihovim mladim životima“, rekao je Krešimir Dalenjak, predsjednik Kluba tehničke kulture Lipovljani.

VEZANI ČLANCI:

Stoga su u klubu pokrenuli gogetfunding kampanju za skupljanje potrebnih 7.000 eura kako bi mladi lipovljanski robotičari i mentori otputovali na Europsko prvenstvo Svjetske robotske olimpijade koje se održava u Danskoj, Odense od 21. do 24. rujna ove godine.

„Budući da smo neprofitna organizacija, potrebna nam je vaša pomoć u prikupljanju sredstava za let u Dansku i predstavljanje naše zemlje na ovom velikom događaju. Sav novac koji se prikupi otići će u troškove koji su potrebni za odlazak i boravak u danskom Odenseu (avionske karte, hosteli, hrana, itd.). Svaka donacija je vrlo vrijedna i unaprijed hvala“, poručili su iz Kluba.

VIDEO Druga od ukupno šest brodica Hitne usidrena u Zadru: 'Možemo biti ponosni na naša postignuća'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije