Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBRAZLOŽENJE SUTKINJE

Riječi koje će se pamtiti: Bandić je zapošljavao milom ili silom, toga bi se sramio 'svatko normalan'

09.06.2022.
u 17:22

Petar Pripuz nepravomoćno je oslobođen svih optužbi. Optužbi su oslobođeni i optuženici koji su se teretili za zamjene zemljišta. Dio optuženika koji se teretio za nezakonita zapošljavanja i korištenja službenih vozila u privatne svrhe nepravomoćno je osuđen, a kazne se kreću u rasponu od uvjetne do 14 mjeseci zatvora.

Komentara 12

CI
cirep22
18:29 09.06.2022.

Daj se ne sramotite mediji, pala vam je afera agram na sudu, a toliko ste ju napuhivali i sad svi oslobođeni, a osuđeni pojedinci za tzv. nezakonita zapošljavanja kojih ima svugdje. Presude od nekoliko mjeseci su smiješne i u konačnicici neće nakon žalbi ni odslužiti tu kaznu. Osramotili ste se vi mediji i novinari koji prodajete DORH-ovu maglu naivcima. Potrošili ste u 8 godna više od dvadeset milijuna kn za ništa. Iz ove lažne afere je najviše profitirao Tomašević koji si je tako gradio politički put, (uz pomoć USKOK-a i vas medija) a danas posluje s Pripuzom i uhljebljuje isto kao i Bandić svoje prijatelje i poznanike. Nemojte od nas raditi budale.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
19:21 09.06.2022.

Sve iz Uskoka koji su vodili ovaj sudski postupak treba potjerati sa posla.

ZG
Zeljko Grabar
18:28 09.06.2022.

Stvarno neznas dali je presuda (nepravomocna) smijesna ili zalosna. Uglavno se sudi mrtvom a zivima se ipak mora presuditi se citava pompa digla po onom starom receptu nekoliko puta optuzi makar i bez dokaza pa ce onda laz postati istinom. Cirkus za gradjane koje da danas pitas radije bi pokojnog Bandica nego ove zivahne crvendace i aktiviste, jer neznas tko nanosi vece zlo gradjanima Zagreba a za Bandica su se uhljebljivali predstavnici svih kasta i boja a za ove danasnje samo boljsevici i jugonostalgicari. Ali gradjani su izabrali pa sad neka trpe i nek se zadovoljavaju sa ovakvim presudama koji ce biti svakodnevno samo se nece sve moci uvaliti Bandicu. Pitam se koliko ce dobiti Mesiceva kcer ljubimica za izvrstan posao u cudesnim Zagrebackim toplicama i koliko onaj na ciji nagovor ju je Bandic zaposlio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?