Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez Interesa

Rasprava o krucijalnom SDP-ovu prijedlogu bez SDP-ovaca

Sabor/Ilustracija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.05.2018.
u 14:38

U tu su svrhu SDP-ovci prošli tjedan prikupljali i potpise, no kada je danas počela dugo iščekivana rasprava, zastupnici SDP-a baš i nisu pokazali prevelik interes za raspravu

Sabor je poslijepodne otvorio raspravu o SDP-ovu prijedlogu izmjena Zakona o sprječavanju sukoba interesa koji bi u krug dužnosnika koje taj zakon obuhvaća uveo i izvanredne povjerenike u sistemskim društvima.

SDP-ov je to odgovor na aferu Hotmail koja trese Vladu i zbog koje su po prvi puta aktivirali nove poslovničke odredbe, koje im omogućuju da predsjednika Sabora prisile da na raspravu stavi bilo koju točku koja je na dnevnom redu dulje od 60 dana. U tu su svrhu SDP-ovci prošli tjedan prikupljali i potpise, no kada je danas počela dugo iščekivana rasprava, zastupnici SDP-a baš i nisu pokazali prevelik interes za raspravu.

U sabornici su bila svega petorica SDP-ovaca – Peđa Grbin, Predrag Matić, Gordan Maras, Arsen Bauk i Željko Jovanović. Ostalih zastupnika, kao ni predsjednika stranke Davora Bernardića nije bilo.

Komentara 8

DU
Deleted user
15:00 16.05.2018.

Jesenti milu bigulicu, znaju li uopće više SDP-ovci tko im glavu nosi? Popucali su po svim šavovima, i to ni u kojem slučaju nije loše, naprotiv. Mašala.

RI
rightside
16:17 16.05.2018.

jos jedan dokaz koliko oni zele da bero ostane na vrhu,,)))))) samo ipak licemjerno je sta mu to ne kazu nego okolo trube sve i svasta, a samo zato da ih bero ne cuje i ne izbaci odmah iz partije,,)))

Avatar mofo
mofo
15:37 16.05.2018.

Boga ti, pa ovi nisu normalni, imaju "aferu" u vlasti, dobro debelo podmazanu od strane medija, a ne znaju iskoristiti trenutak pa ni najmanje popraviti svoju sliku barem negativno baljezgajuci o vlasti kad već nemaju svoje politike o kojoj bi govorili... Oporba za poludit..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije