Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SASTANKA U VLADI

Ramljak za Večernji: Moja ostavka je neopoziva

Ante Ramljak
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
20.02.2018.
u 22:10

Ramljak je iznerviran konstantnim napadima i pritiscima iz Vlade odlučio ponuditi ostavku.

Cijelu večer trajali su razgovori u Vladi između premijera Andreja Plenkovića i njegovog najužeg tima s predstavnicima vjerovnika Agrokora i Antom Ramljakom, povjerenikom Vlade u Agrokoru. 

Prema informacijama s kojima raspolažemo, Vladin povjerenik Ante Ramljak odlučio je, iznerviran konstantnim napadima i pritiscima, ponuditi ostavku.

Kasnije je Ramljak za Večernji list potvrdio da je podnio - neopozivu ostavku. Očekuje se da ujutro iz Agrokora i službeno obavijesti javnost. 

Njegovom odlasku usprotivio su dio predstavnika jerovnika, koji zahtjeve za odlaskom Ante Ramljaka drže politikanstvom. Upozoravaju da je očuvanje procesa Agrokora i dovođenja do njegovog kraja ključan posao koji se mora odraditi. Jedan dio vjerovnika napominje kako oni plaćaju, kako samog Ramljaka, tako i savjetnike, i da Vlada nema ništa s tim. A samim time ne može ni snositi bilo kakvu političku odgovornost za angažiranje Ramljakove bivše firme.

Sve ćete doznati sutra, izjavila je u utorak potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić novinarima ispred Banskih dvora. Dalić je zgradu Vlade napustila oko 21.50 sati.

Ramljak je Banske dvore napustio oko 21,20 sati, a prema neslužbenim informacijama, formalna odluka o Ramljakovoj ostavci očekuje se sutra.

Komentara 188

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
21:12 20.02.2018.

Fakenews, ovo ne bi bolje slozili ni Grmoja ili Bulj:) Odlazak Ramljaka bi bio pocetak kraja ove vlade i odlazak drzave u Bankrot , napadi na njega su napadi na hrvatski proracun.

DA
damascus
21:08 20.02.2018.

Konačno pametna reakcija, što se svaka buha petlja u Agrokor, pa valjda jedini koji to pravo imaju su vjerovnici. A oni su rekli.

RS
rasta sev
21:19 20.02.2018.

posao se mora završiti: indijska poslovica kaže "tko zajaše tigra mora ga jahati do kraja(dok ne lipše tigar)jer će ga inače tigar pojesti"Odustati na pola puta biti će katastrofa zbog rastezenja u nedogled.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije