Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisilno sletio

Putnici 'umirali' od straha: Avion se počeo raspadati tijekom leta!

zrakoplov,krilo
Foto: Twitter
1/2
17.03.2014.
u 18:31

Šokirani putnici kroz prozor su promatrali što se događa sa zrakoplovom. Jedan od njih snimio je nastalu štetu i fotografiju stavio na Twitter

Nevjerojatnu sreću imalo je 185 putnika i članova posade zrakoplova Boeing 757 kompanije Delta koji je jučer predvečer bio prisiljen sletjeti zbog tehničkih problema. Oni su nastali kada se tijekom leta 2412 iz Orlanda prema Atlanti u SAD-u jedna ploča odlomila s krila te izložila splet žica i hidrauličke strojeve na milost i nemilost vremenskim uvjetima, javlja Daily Mail.

Šokirani putnici svjedočili su kroz prozor onome što se događa sa zrakoplovom. Jedan od njih fotografirao je nastalu štetu i sliku stavio na Twitter s napomenom: ''Možete li zamisliti kako se osjećam kad gledajući iz zrakoplova vidim ovo?!'' Pilot je ubrzo uspostavio vezu s kontrolorima leta i dogovorio prisilno slijetanje. Ono je uspješno izvršeno i svi putnici sigurno su vraćeni na zemlju.

– Posada je slijedila uobičajen postupak za slijetanje u izvanrednim stanjima. Iako se ploča na krilu odlomila, nastala ''rupa'' nije predstavljala nikakvu prijetnju sigurnosti zrakoplova – kazao je glasnogovornik Delte Anthony Black dok je jedan od putnika, javlja ABC News, kazao da su svi u letjelici tijekom slijetanja ''bili smireni''.

>>Avion namjerno preusmjeren, posljednje riječi uputio kopilot

Komentara 16

MD
mara-danda
18:50 17.03.2014.

netko pri rutinskom pregledu nije dobro zakvacio kopce na poklopcu.. jedino zlo sto se moglo desiti je da je oplata nekog na zemlji

IC
ice12
18:46 17.03.2014.

Barem da je u naslovu 'UMIRALI' a ne 'umrli'.

Avatar MK
MK
09:08 18.03.2014.

Putnici umirali... ...a mrtvih nema! Neki nikada nece shvatit koju odgovornost ima novinarstvo, pogotovo ono koje se smatra ozbiljnim i profesionalnim....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije