Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Prošetala dva bul terijera bez nadzora, napali su drugog psa i ozlijedili vlasnicu

'CRN PIT BULL SNIMIO ROBERT ANIC'
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/2
31.05.2022.
u 10:23

Napadnuti je pas zadobio ozljede po vratu i glavi, dok je 67-godišnja vlasnica zadobila ozljede u obliku ogrebotina i natučenja pokraj oka

Policija je izvijestila o narušavanju javnog reda mira u subotu oko 8.30 sati u ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu. Na livadi iza stambene zgrade 26-godišnjakinja je šetala s dva psa pasmine bul terijer koje nije držala pod nadzorom, pa su, kažu u PU varaždinskoj, napali psa pasmine veliki švicarski planinski pas u vlasništvu 67-godišnjakinje.

Napadnuti pas zadobio je ozljede po vratu i glavi, dok je 67-godišnja vlasnica zadobila ozljede u smislu ogrebotina i natučenja pokraj oka, koje su nastale kad je pokušala razdvojiti pse. Zatražila je veterinarsku pomoć za psa, a ona će, kako je rekla, naknadno zatražiti i liječničku pomoć za svoje ozljede. Policijski su službenici 26-godišnjakinji izdali prekršajni nalog.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Zbregov
Zbregov
13:23 31.05.2022.

oh, još jedan "vlasnik" sa teškom dijagnozom...

KO
kopija57
13:19 31.05.2022.

A ima bit da je "šaptačica pasima" krivo razumila svoja dva 🙄

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
13:35 31.05.2022.

"ma neće Vam on ništa"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije