Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koji ni nisu njihovi

Djevojka ispričala što joj najviše smeta na dating aplikacijama: 'Muškarci sa psima...'

Shutterstock
24.05.2022.
u 15:30

Ja imam psa i bitno mi je da partner također voli životinje, a nikako ne želim biti u vezi s nekim tko laže da ih voli, rekla je.

Na dating aplikacijama i stranicama se ljudi često predstavljaju drugačije, što osobama koje zaista traže ljubav uvelike otežava pronalazak srodne duše. Jedna je žena tako otkrila što njoj posebno smeta na takvim aplikacijama, te je i druge upozorila da na to pripaze, piše Mirror

Na Redditu je objasnila da je znala uhvatiti muškarce u raznim lažima kojima su je pokušavali osvojiti i dobiti spoj s njom, a jedna od takvih laži je, kaže, da imaju psa: pa na svoj profil stave svoju fotografiju sa psom koji ni nije njihov...

U dopisivanju često koristite emoji srca? Evo što svako od njih označava

1/16

- Često vidim profile muškaraca u kasnim 20-ima i ranim 30-ima kojima u opisima piše da izlaze samo s djevojkama koje vole pse i da je njima njihov pas jako bitan u životu. Kad krenem s njima pričati i pitam kako im se zove njihov pas, priznaju da ga uopće nemaju i da je pas prijateljev ili od nekoga iz obitelji. Zatim obično počnu nabrajati razloge zašto nemaju psa i opravdavati se, pana kraju ispadne i da baš ni ne vole životinje, što je meni osobno jako važno - napisala je u objavi. 

Ako o tome lažu samo da privuku žene koje obično padaju na muškarce sa psima, vjerojatno im se, kaže, ni inače ne može vjerovati i moguće je da su i otvorili profil iz krivih razloga.

Dodala je i da je ona vlasnica psa, te da bi bilo odlično kada bi njen budući partner također imao kućnog ljubimca kojeg voli i o kojem brine, te da nijedan vlasnik kućnog ljubimca ne želi naći partnera koji će mu tek kasnije reći da zapravo uopće ne voli životinje... 

Korisnike Reddita je pitala misle li da je 'prestroga' ili 'preosjetljiva', no mnogi su je podržali i složili se s njenim zapažanjima.

- Potpuno si u pravu! Zašto bi itko htio biti s nekim tko laže da ima psa?! Teško da je onda općenito iskrena i pouzdana osoba - napisao je jedan korisnik.

"Jasno je da takvi tipovi samo žele osvojiti žene i odvesti ih na spoj odnosno u krevet i ne zanima ih ništa ozbiljno", komentirao je drugi, a treći je dodao da su "takvi muškarci obično i u stvarnom životu neiskreni kad pričaju s djevojkama, a ne samo online."

Megan (31) je dala otkaz kako bi provela posljednje dane sa svojim bolesnim psom: 'Želim s njom raditi sve što dosad nismo stigle'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije