Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Produžen rok prijave za sudjelovanje na sajmu INTEROP u Las Vegasu

HAMAG-BICRO
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
26.03.2015.
u 13:00

Zbog velikog interesa poduzetnika, rok za prijavu za sufinanciranje troškova sudjelovanja hrvatskih kompanija na inozemnom sajmu INTEROP u Las Vegasu produžuje se do 01. 04. 2015. Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava za sudjelovanje na međunarodnom sajmu INTEROP Las Vegas 2015 i posjet Silicijskoj dolini objavili su Ministarstvo poduzetništva i obrta (MINPO) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) 16. ožujka 2015. Ovo je sjajna prilika za sudjelovanje na vodećem, neovisnom tehnološkom sajmu koji inspirira i povezuje IT zajednicu diljem svijeta. Poduzetnicima iz IT sektora pruža mogućnost umrežavanja, upoznavanja s novim programima i edukacije koje pomažu tvrtkama u realizaciji njihova akcijskog plana. Sajam se održava u Las Vegasu od 27. travnja do 1. svibnja 2015.

Cilj ovog Javnog poziva je putem ciljane potpore za sufinanciranje troškova sudjelovanja na inozemnom sajmu jačati konkurentnost, odnosno učvrstiti pozicije mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata na inozemnim tržištima. Njime će se omogućiti šest korisnika bespovratne potpore da se predstave na sajmu INTEROP Las Vegas i pred potencijalnim investitorima u Silicijskoj dolini. Ujedno se potiče povećanje konkurentnosti mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata, jačanje pozicije mikro, malih i srednjih gospodarskih subjekata na inozemnom tržištu te se omogućuje širenje poslovanja.

Davatelj potpore ukupnog iznosa 180.000,00 kuna je Ministarstvo poduzetništva i obrta, a javni poziv provodi HAMAG-BICRO. Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima sa sjedištem na području Republike Hrvatske. Prijave se podnose u dva uvezena primjerka unutar jedne omotnice i zaprimaju se isključivo preporučenom poštanskom pošiljkom u zatvorenoj omotnici od 16. 03. 2015. do 01. 04. 2015. godine na adresu:

HRVATSKA AGENCIJA ZA MALO GOSPODARSTVO, INOVACIJE I INVESTICIJE
Prijava na Javni poziv - Program sufinanciranja troškova sudjelovanja na sajmu INTEROP“
Prilaz Gjure Deželića 7
10000 ZAGREB

Više detalja o uvjetima za prijavu pročitajte na službenim stranicama HAMAG-BICRO-a.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?