Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NORVEŠKA

Preživjeli s Utoye nakon skoro mjesec dana vratili se na otok

norveška, utoya (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
20.08.2011.
u 15:19

Velik dio onih koji su preživjeli pokolj Andersa Behringa Breivika u subotu se po prvi put vidio od 22. srpnja. Na otoku su zapalili svijeće i položili cvijeće za sve ubijene

Nakon što su obitelji poginulih u petak posjetile norveški otok Utoyu na kojem je Ander Behring Breivik ubio 69 ljudi, u subotu su preživjeli došli na otok. Mahom mladi ljudi, odjeveni u bijelo, hodali su otokom na kojem su se svaki na svoj način uspjeli spasiti. Mnogi od njih sakrili su se među kamenje ili grmlje ili skakali u ledeno more oko otoka.

Velik dio preživjelih vidio se po prvi put u subotu od tragičnog 22. srpnja. Kao i obitelji dan ranije i oni su u subotu zapalili svijeće i položili cvijeće na mjestima gdje su ubijeni njihovi kolege i prijatelji, piše CNN.

Otok je i dalje dio policijske istrage, a Breiviku su u petak produljili pritvor u samici za još četiri tjedna.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kampanel
15:52 20.08.2011.

Stop multikulturalism!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije