Naslovnica Vijesti Hrvatska

Prelazi li HNS-ovka Marija Puh u Bandićevu stranku?

Izvori iz HNS-a kažu da nije bila na dvije zadnje sjednice Predsjedništva
07. rujna 2018. u 14:00 8 komentara 657 prikaza
Marija Puh
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sve glasnije se poriča kako bi potpredsjednica HNS-a i saborska zastupnica Marija Puh mogla napustiti tu stranku i pridružiti se stranci Milana Bandića.

Započelo suđenje Milanu Bandiću, Ivici Lovriću i Zdenki Palac u predmetu štandovi Afera štandovi Bandić Lovriću: Markić bi preko mene kokošarila

Kako piše portal Zagorje.com, Marija Puh ovih je dana izazvala brojne špekulacije u zagorskim političkim kuloarima svojim čestim druženjima s Milanom Bandićem, čija stranka još od svog osnutka bezuspješno radi na tome da u Zagorju stvori jaku stranačku podružnicu.

Na pitanje prelazi li u klub Milana Bandića, Puh za Večernji list nije htjela ni potvrditi ni demantirati tu informaciju.

Izvori iz HNS-a inače kažu da nije bila na dvije zadnje sjednice Predsjedništva HNS-a, čija je članica.

Mariju Puh i predsjednika zagorske organizacije HNS-a, Anđelka Topolovca, proteklih se mjeseci vrlo često moglo vidjeti u društvu Milana Bandića i na javnim događajima na kojima se njihovi susreti i nisu očekivali.

Ono što je još više doprinjelo glasinama je i to da će večeras na estivalu kajkavskih popevki u Krapini potpredsjednica HNS-a Marija Puh biti izaslanica Milana Bandića.

Ivan Vrdoljak Redizajn narodnjaka HNS mijenja sve osim Vrdoljaka – ima novi logo, program, slogan

Topolovec nam je na pitanje jesu li prešli u Bandićevu stranku kratko poručio: 'Još ne', dok je Marija Puh rekla kako za sada nema ništa oko toga za reći te da je upoznata kako 'ljudi svašta pričaju jer se za dobrim konjem uvijek praši'.

>> Pogledajte u kakvom su stanju zagrebački mostovi

[video: 26348 / ]
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas

  • kruti222:

    mala glupačica zagorska, soroševska kravetina. .

  • Mijat vrdoljak:

    Kako HDZ ostaje bez jednog glasa zar nije i Bandić u koaliciji.

  • filip.horvat.925:

    koje licemjerstvo, prije izbora je ljepila plakate protiv adezeja, a svi znamo kako se dočepala sabora, jedna noć sa posavcem i evo ti sabora...