Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalni izbori

Predstavljeni SDP-ovi kandidati riječkog prstena

sdp rijeka (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
19.11.2012.
u 14:17

Predstavljena su i nova imena poput Višnje Gudec, SDP-ove kandidatkinje za gradonačelnicu Kraljevice, i mladog Marija Sirotića, kandidata za gradonačelnika Bakra

Potpredsjednik SDP-a Primorsko-goranske županije Erik Fabijanić predstavio je u ponedjeljak SDP-ove kandidate riječkog prstena koji obuhvaća gradove Kastav, Kraljevicu i Bakar te općine Viškovo, Kostrena, Jelenje, Čavle i Klana. 

Uz poznata imena, načelnika općine Čavle Željka Lambašu, koji kreće u osvajanje petog mandata, i Ivicu Lukanovića, aktualnog gradonačelnika Kastva, predstavljena su i nova: Višnja Gudac, SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Kraljevice, i mladi Mario Sirotić, kandidat za gradonačelnika Bakra. Nenad Marinac, član Općinskog vijeća općine Klana, kandidat je za načelnika u toj općini, Željko Linšak, član Općinskog vijeća Kostrene u dva mandata, SDP-ov je kandidat za zamjenika u općini Kostrena, a Dubravko Grgurić, koji za sobom već ima mandat zamjenika načelnika općine Jelenje, još je jednom SDP-ov kandidat za tu funkciju. U općini Viškovo još nije odabran SDP-ov kandidat, učinit će to nakon donošenja proračuna, potvrdio je Goran Petrc, načelnik Viškova.

– Naš je cilj zadržati postojeće mandate i osvojiti pokoji novi – kazao je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel koji lovi peti mandat. Ističe potrebu još tješnje suradnje Rijeke te gradova i općina riječkog prstena u idućem mandatu kada Hrvatska ulazi u Europsku uniju. Vrijeme je da znanjem i iskustvom odgovorimo tom izazovu, dodao je Obersnel.

>>Obersnel: Nismo zaposlili 5000 ljudi. To je privid statistike

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije