Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci o Milanoviću

'Predsjednik Hrvatske je izgubio kontrolu. Blizu je retorike Miloševićevog srpskog režima'

30.01.2023.
u 20:47

Vrlo je blizu i Miloševićevoj retorici, komentira politolog Ivan Rimac. Umjesto da o međunarodnim problemima raspravlja sa svojim kolegama predsjednicima, Milanović se svađa s novinarima, kaže povjesničar Hrvoje Klasić

Ključne riječi

Komentara 77

VI
Vivian
22:02 30.01.2023.

Nedavno je izjavio da popije koju...ako je suditi prema njegovim izjavama, ocito je da 'laprda" o svemu sto ne dolikuje predsjedniku kocijaskog kluba, a kamo li predsjedniku drzave.

AN
antes
10:51 31.01.2023.

G.Milanovića ne treba gledati kao racionalnog političara, jer on to nije. Njegova narav ga vodi u stalne sukobe s nekim. Nije mu važno, koga napada i s kakvim argumentima. Jedino je važno, da digne prašinu, a o posljedicama ne razmišlja. Karakterističan je njegov skok sa oklopnog transportera u vojarni HV u Zagrebu. Želeći pokazati svoju spretnost skočio je sa prilične visine na betonsku podlogu i u doskoku završio na donjem dijelu leđa. Dežurni časnik mu je pomogao, da ustane, ali dojam o neuspjeloj paradi je ostao. Ove njegove verbalne parade su nešto slično, ali s mogućim ozbiljnijim posljedicama.

MM
MMarko657
13:23 31.01.2023.

Ovo je potpuno nebitno ako on ne dobije drugi mandat, a ako dobije, onda bilo tko na svijetu može reći da većina hrvatskih birača smatra neopravdanim pomagati Ukrajini i da je Kosovo integralni dio Srbije. Za sad se svi mii možemo ograđivati i praviti se da ga ne poznamo... osim SDP-a oni su ga već podržali za idući mandat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?