Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIPENDIJOM DO USPJEHA

Požuri, uključi se i osvoji punu stipendiju!

Stipendijom do uspjeha
10.04.2015.
u 09:37

Požuri, još uvijek se stigneš prijaviti!

Večernji list u suradnji s partnerskim institucijama dodjeljuje čak 17 stipendija. Visoko učilište Algebra, Edward Bernays visoka škola za komunikacijski menadžment, RIT Croatia, Libertas, Veleučilište VERN' i Zagrebačka škola ekonomije i menadžmenta, poznate su privatne visokoškolske institucije koje u svoje klupe primaju čak 17 studenata. Naglašavamo kako se radi o pokrivenim troškovima studiranja tijekom cijelog preddiplomskog studija. Prijavu za ovu vrijednu nagradu potrebno je ispuniti što prije, a najkasnije do 10. svibnja! Svaki stipendist u skladu sa svojim interesima bira program koji ga zanima.

Kako se prijaviti? Putem slijedećih linkova:

Za Visoko učilište Algebra

Za Edward Bernays visoku školu za komunikacijski menadžment

Za Libertas

Za RIT Croatia

Za Veleučilište VERN'

Za Zagrebačku školu ekonomije i menadžmenta

Kampanja je organizirana kroz tri kruga. Prvi krug završava sa 17. travnjem, u kojemu natjecatelji trebaju poslati prijepis svojih ocjena kao i potvrde s natjecanja, te potvrdu o slabijem imovinskom statusu ukoliko je to slučaj i motivacijsko pismo. U prvome se krugu osvaja najviše 30 bodova. Ako se nisi prijavio, još uvijek stigneš.

Drugi krug kampanje traje do 10. svibnja, a kandidati moraju napraviti projektni zadatak, ovisno o programu studija. Upravo ovaj krug nosi najviše bodova, maksimalno 100. Svi kandidati koji su se priavili ulaze u drugi krug.

Treći krug, koji nije obavezan, uključuje izradu kratkog videa u kojemu se potencijalni stipendisti predstavljaju i dokazuju zašto su oni idealni kandidati za stipendiju. Nije nužno da kandidati sami sebe snimaju, međutim moraju pokazati svoju inovativnost, snalažljivost i talent. U ovome krugu je moguće osvojiti maksimalno 10 bodova.

Portal Večernjeg lista će objaviti 12 najboljih video uradaka, na kojemu će čitatelji moći glasati za njima najzanimljiviji. Rok za predaju video uradaka je do 15. svibnja. Večernji list čak i nagrađuje osobu koja prikupi najveći broj glasova s 2.000kuna.

Maksimalan broj glasova koji kandidati mogu osvojiti je 140, a oni koji ih osvoje su naši sretni dobitnici stipendija. Požuri, prijavi se putem portala Večernjeg lista i osvoji vrijednu nagradu.

Budi kreativan i odaberi studij po svojoj mjeri!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije