Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po savjetu gradonačelnika

Poslušali Bandića pa u školu donijeli pepeo za pranje ruku: Imao je Mile pravo...

Pranje ruku
Foto: Getty Images
1/2
04.03.2020.
u 10:52

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Prirodoslovnoj školi Vladimir Prelog rekao je kako je on nekada pao ruke lugom i savjetovao je i drugima da to čine

Nakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zbog kritika da u školama nema sapuna savjetovao da se ruke peru lugom, odnosno pepelom, učenici Prirodoslovne škole Vladimir Prelog su ga odlučili poslušati.

– Ponio sam paket sapuna da poklonim školi Vladimir Prelog koja proizvodi sapun. Ja sam se prao u lugu od drveta. I bio sam zdraviji nego danas i mlađi. Prijeđimo na lug. Prat ćemo ruke lugom, ali ne u zagrebačkim školama, ali doma ja sam prešao već na lug. Nabavljam lug sa sela i perem ruke lugom – rekao je Bandić.

Učenici škole u kojoj je to izjavio poslušali su ga pa su na umivaonik umjesto sapuna postavili pepeo u staklenci s naljepnicom Milana Bandića, piše srednja.hr.

– Mi učenici smo u našu školu donijeli lug povodom Bandićeve jučerašnje izjave. Imao je Mile pravo – od luga smo postali toliko mlađi da ćemo se morati ponovno vratiti u osnovnu školu – rekli su učenici.

No, pepeo je brzo uklonjen iz školskog toaleta.

– Ne znamo tko je maknuo lug, samo smo došli idući odmor u WC i njega više nije bilo – dodali su učenici.

VIDEO Pravilno pranje ruku

Ključne riječi

Komentara 3

FA
fajlpz
12:22 04.03.2020.

E moji Zagrebčani jedan Bandić vas već 20 godina a vi mirni ko jagnjad.Bravo anemični grade.

ST
Starotopoljanin
11:27 04.03.2020.

sta ce jadna dijeca,neznaju da su prije stari prali posteljinu i sve ostalo u lugu.ostavili bi preko noci i drugi dan isprali u cistoj vodi.nije prije bilo sapuna.

DU
Deleted user
11:10 04.03.2020.

I to je nasa mladost, glupani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije