Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.01.2015. u 14:00

Ni priviriti jučer nisu mogli reporteri hrvatskih televizija u dvorište, a kamoli u zgradu u Visokoj ulici, koja se spominje kao buduća moguća rezidencija hrvatske predsjednice

Ni priviriti jučer nisu mogli reporteri hrvatskih televizija u dvorište, a kamoli u zgradu u Visokoj ulici, koja se spominje kao buduća moguća rezidencija hrvatske predsjednice, u koju je obećala useliti svoj predsjednički ured umjesto dosadašnjega na Pantovčaku. Reporteri su bespomoćni stajali s mikrofonima ispred kamera, pred željeznom ogradom jedne od najljepših gornjogradskih palača, a možda će tako ostati i pred ogradom i nova hrvatska predsjednica. Naime, HTV-ov Damir Smrtić bio je jedini iskren, rekavši da im je dozvolu za ulaz u Visoku trebala dati – Vlada. Jer Vlada upravlja zgradom.

Dakle, upravo ona ista Vlada na čijem je čelu premijer Zoran Milanović, kojemu još uvijek ne pada na pamet čestitati novoizabranoj predsjednici, tj. kako je u komentaru u Dnevniku HRT-a rekla Jasmina Popović, između kućnog odgoja i političke poruke, Milanović je izabrao – političku poruku. Jer njome, kako tvrdi J. Popović, želi poručiti novoj predsjednici da su njezina predizborna obećanja prazna. Ne samo što se tiče selidbe u Visoku već i da neće utjecati na rad Vlade, pa tako i sazivanje njezinih sjednica. I Mesić je sazvao sjednicu Vlade, podsjetila je Popović, Sanader mu je udovoljio, ali je on na njoj samo besposleno sjedio. Cvrc!

Predsjednica Grabar-Kitarović kaže kako bi joj iz Visoke bili bliži i Vlada i Sabor. No, Damir Smrtić sjetio se loše karme toga prostora (neuspješnih pregovora MOL-Ina i sa Slovencima oko Ljubljanske banke), pa ako se nova predsjednica ne useli u njega, bit će to samo nastavak tužne sudbe Visoke ulice. Kojoj kohabitacija očito nije suđena.

PLUS

Na RTL-u su izmjerili da je Visoka ulica široka nedovoljnih tri metra, slijepa ulica i dobili izjavu Stipe Mesića da pola delegacije ostaje vani kad dođe u posjet.

MINUS

Nijedna se televizija nije sjetila slične želje Ive Josipovića kad je pobijedio, a to je da mu ne treba tako čvrsto osobno osiguranje te je vrlo brzo popustio. Valjalo je na to podsjetiti.

Komentara 32

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:22 14.01.2015.

Izgubljeni clanak, izgubljenog reportera ...

GU
General_U
14:34 14.01.2015.

milanovićev kućni odgoj i politika vjerojatno su isti stoga njegovo ponašanje i njegov stav su razumljivi zašto bi on čestitao kolindi na pobjedi nju su izabrali hrvati i hrvatice nebi se on štel mešat.

GU
General_U
14:25 14.01.2015.

politička poruka milanovića je samo znak nemoći premijera koji nije u stanju držati konce u vladi vjerojatno ni u vlastitoj stranci ponaša se kao razmaženo derište i to ne prvi put opet nam servirate crvenu istinu a zapravo kolinda jeje politički i ljudski pobjednik a zoki gubitnik već treći put zaredom ali vi ga želite oživit on je politički mrtvac rekao bi ćiro pušiona sine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije