Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spasili životinje

Policijska patrola presrela kamion i spasila 500 mačića od - lonca

mačke
03.11.2012.
u 08:30

Iako u Kini ne postoji zakon koji bi zabranio jela od mačaka, policija je kontaktirala lokalnu podružnicu prijatelja životinja koji su nakon tri sata nagovaranja uspjeli otkupit mačke za otprilike 3000 kuna

Policija u gradu Xuzhou  u istočnoj Kini presrela je kamion u kojem je bilo 500 mačaka koje su trebale završiti u loncu. Policija je ovih dana postrožila ophodnje na cestama uoči sjednice KP-a. Iz kamiona je dopiralo mijaukanje. 

Kad je policajac upitao vozača što prevozi, ovaj mu je mrtav hladan odgovorio "zečeve", prenosi The Telegraph

Iako u Kini ne postoji zakon koji bi zabranio jela od mačaka, policija je kontaktirala lokalnu podružnicu prijatelja životinja koji su nakon tri sata nagovaranja uspjeli otkupit mačke za otprilike 3000 kuna. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije