Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitac u noći

Policajci ranili kradljivca koji je bježao sa 300 kuna plijena

lukoil benzinska postaja,policija (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/4
12.04.2012.
u 07:45

Policajci su mu se prvo nekoliko puta viknuli da stane. No Zvonimiru S. (28) to očito nije bila opcija pa ih nije poslušao.

Dvojica policajaca u nogu su ranila naoružanog pljačkaša benzinske postaje Lukoil na Aveniji Dubrovnik u Novom Zagrebu.

Zvonimir S. (28) došao je na benzinsku postaju oko 2 sata u noći od srijede na četvrtak i uz prijetnju pištoljem djelatnicima D. V. (41) i M. G. (39) naredio da mu daju novce. Nije puno toga preostalo pa su ga u strahu za vlastite živote poslušali i predali mu oko 300 kuna. Uzeo je novac te je izašao iz benzinske postaje, no vani su ga primijetili policajci te pucala iz pištolja kako bi ga zaustavili u bijegu.

Najprije su mu nekoliko puta zaviknuli da stane. No Zvonimiru S. to očito nije bila opcija pa ih nije poslušao. Policajci su nakon upozorenja ispalili hitac koji je muškarca pogodio u nogu. Odveden je u Kliničku bolnicu Sestre milosrdnice gdje mu je pružena liječnička pomoć.

U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdili detalji. Naime, ne zna se jesu li policajci pucali direktno u razbojnika ili se metak odnekud odbio te koliko je točno hitaca u akciji ispaljeno.

Komentara 6

DO
doktorica
08:00 12.04.2012.

a nedaj Bože da mu kažu ime i prezime!

BL
bluewitch
10:09 12.04.2012.

Dobro kažeš...trebalo bi razbojnicima navesti ime i prezime pa da ih društvo prepoznaje kao takve...ne znam zbog čega ih štite !!!???

JA
jamanuša
11:02 12.04.2012.

isti će izjaviti da je priznanje iznuđeno, da je dobro namjerno došao kupiti sok i žvake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije