Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobila i prijetnje smrću

Pojela vlastitog konja i na sebe navukla bijes brojnih korisnika

konj
Getty Images
07.10.2019.
u 21:26

'Mnogi su napisali da i ja zaslužujem smrt jer sam pojela vlastitog konja', kazala je djevojka

Jedna Norvežanka primila je prijetnje smrću nakon što je javno objavila da je pojela svoga konja i da je njegovo meso bilo jako ukusno.

Pia Olden (18) na Facebooku je objavila kako je njezina obitelj u zamrzivaču držala filete njezina konja koji je morao biti uspavan 2018. godine zbog bolesti. Pripremila je meso konja s čilijem i mangom uz iduće riječi: "Ako ću već jesti konjsko meso, neka bude od moga konja". Nakon objave na Facebooku na sebe je navukla bijes ostalih korisnika, a neki su joj čak prijetili i smrću.

"Mnogi su napisali da i ja zaslužujem smrt jer sam pojela vlastitog konja ... Jedan je napisao da bih trebala izgubiti pravo da imam životinje".  Rekla je i da su je najviše kritizirale ostale jahačice te dodala: "Zar je bolje da ga se zakopa i da ga pojedu crvi". Pia je potom izbrisala originalnu poruku na Facebooku.

Također vjeruje, da pošto je odrasla na farmi da ima realniji odnos sa životinjama i sve to drugačije doživljava. I dalje ostaje kod svoje odluke da pojede meso vlastitoga konja te ističe da je to prava poslastica, piše Daily Mail.

Video: Netko mu je udario auto na parkiralištu, a onda su pogledali nadzornu snimku...

Ključne riječi

Komentara 1

RE
reborn
15:17 11.10.2019.

Strašno, pojela je meso... Valjda bi trebala razviti na sebi listove i hraniti se fotosintezom kao svi pristojni zooljupci i floroljupci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije