Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječnički konzilij

Pogoršano stanje patrijarha Irineja nakon što je obolio od COVID-19

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irinej
Duško Jaramaz/PIXSELL
19.11.2020.
u 14:32

Poglavar SPC-a primljen je 4. studenoga na liječenje s dijagnozom COVID - 19 poslije pogreba mitropolita crnogorskoprimorskog Amfilohija u Podgorici, na kojemu je zajedno s vladikama SPC-a služio misu

Opće stanje srpskog patrijarha Irineja pogoršano je danas, kao posljedica covida 19, priopćio je liječnički konzilij u četvrtak u Beogradu.Stalni konzilij, uz sudjelovanje liječnika iz Ruske Federacije, prati opće i kliničko stanje patrijarha Irineja, navodi se u priopćenju i dodaje da će o zdravstvenom stanju patrijarha javnost biti redovito izvještena.

Poglavar SPC-a primljen je 4. studenoga na liječenje s dijagnozom covid 19 poslije pogreba mitropolita crnogorskoprimorskog Amfilohija u Podgorici, na kojemu je zajedno s vladikama SPC-a služio misu. Amfilohije je preminuo od posljedica upale pluća izazvane infekcijom koronavirusa. I Vladika Stefan Šarić, vikarni episkop patrijarha, potvrdio je za list Blic da je stanje 90-ogodišnjeg srpskog patrijarha Irineja pogoršano, ali da je zasad pod kontrolom.

Ključne riječi

Komentara 12

BH
Bunjevac=Hrvat
14:41 19.11.2020.

Ovaj je inspirirao i podržavao velikosrpsku agresiju na Hrvatsku,BiH i Kosovo.

Avatar film
film
14:46 19.11.2020.

lizali je onog popa amfibiju i sad budu skupa goreli u paklu....

SO
Sobrudolf
15:52 19.11.2020.

U centrali HDZ sada vlada velika zabrinutost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije