Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječi bronhitis

Pogoršalo mu se: Bush stariji prebačen na intenzivnu njegu

George H.W. Bush (1)
AFP/Pixsell
27.12.2012.
u 08:45

Bivši američki predsjednik George H. W. Bush koji ima 88 godina u bolnici u Hustonu nalazi se od 23. studenog

Bivši američki predsjednik George H. W. Bush od nedjelje se nalazi na intenzivnoj njezi te ima vrućicu, objavio je njegov glasnogovornik, prenosi BBC. Bush koji ima 88 godina u bolnici u Houstonu nalazi se od 23. studenog, kada je primljen zbog liječenja bronhitisa. 

Bush je počeo obnašati dužnost američkog predsjednika 1989., ali ga je na izborima 1992. porazio Bill Clinton. Njegov glasnogovornik kazao je da se Bush nalazi u ''čuvanom stanju'', a za Božić je njegova obitelj bila s njim.

>> Američki bivši predsjednik George H. W. Bush hospitaliziran

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
09:09 27.12.2012.

kolko je zločina taj napravio već je davno trebao biti 2 metra pod zemljom! jedan ratni zločinac! sad se o njemu piše kao da je majka terezija! a uništio država i naroda.... polako se urušava omraženi američki režim.

UM
umpahpah
09:30 27.12.2012.

dosao vrag po svog pulena

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:22 27.12.2012.

Hm U Iraku je zrak dobar za bronhitičare, a i čovjek tamo ima dosta prijatelja. Mislim da je to dobra lokacija za izlječenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije