Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Plenković o imovinskoj kartici Krstičevića: Ne djeluje dramatično

Damir Krstičević i Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
30.01.2020.
u 09:51

Zbog zatajenja imovine u imovinskim karticama iz  Plenkovićeve je vlade dosad otišlo četvero ministara - Lovro Kuščević, Goran Marić, Tomislav Tolušić i Milan Kujundžić.

 Premijer Andrej Plenković rekao je u četvrtak novinarima kako mu slučaj imovinske kartice ministra Damira Krstičevića ne djeluje dramatično da bi to predstavljalo problem za unutarstranačke izbore u HDZ-u, na kojima bi upravo Krstičević trebao  voditi Plenkovićev izborni stožer.

 Portal Index.hr jučer je objavio da Krstičević u imovinskoj kartici nije prijavio punu kvadraturu i vrijednost vikendice blizu Šibenika,  no ministar je poslije toga objasnio da je porez platio na punu kvadraturu tog objekta i nije oštetio državu.

"Ne djeluje mi ovo tako dramatično. Mislim da je on to sve objasnio", izjavio je Plenković na upite novinara o imovinskoj kartici ministra Krstičevića.  

Plenković je jutros, prelazeći Markov trg do zgrade Sabora, odbacio i insinuacije o nalogu ministrima i dužnosnicima da korigiraju svoje imovinske kartice.

Zbog zatajenja imovine u imovinskim karticama iz  Plenkovićeve je vlade dosad otišlo četvero ministara - Lovro Kuščević, Goran Marić, Tomislav Tolušić i Milan Kujundžić.

Komentara 9

Avatar kokobil
kokobil
12:06 30.01.2020.

Hoće li ministar objaviti koliko je kuća,vikendica,stanova i štednje imao 1990. godine?

MI
midea
11:16 30.01.2020.

od ranoga jutra sendvičari pišu hvalospjeve zločinackoj organizaciji !

Avatar Dipsy
Dipsy
10:23 30.01.2020.

Krstičević je častan čovjek, smeta vam jer je vratio Hrvatskoj vojsci pobjednički sjaj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije