Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENO NA MREŽAMA

Pijana trgovkinja napala kolegicu? 'Tjerala ju je van pa legla na pod. Sve su gledala i djeca'

Bukovlje: Trgovina u kojoj je hrabra prodavačica spriječila oružanu pljačku
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL, ilustracija
1/2
26.01.2024.
u 13:13

Incident se dogodio za vrijeme primopredaje smjene, oko 14 sati, a situacija se razriješila oko 18 sati. U tom periodu poslovnica trgovine bila je zatvorena.

U jednoj zagrebačkoj trgovini navodno je došlo do incidenta u kojem je pijana blagajnica prvo vrijeđala, a zatim i fizički napala mlađu kolegicu koja je tek počela raditi. Vijest se ubrzo proširila u Facebook grupi "Halo inspektore", a navodno su psihičkom i fizičkom nasilju u trgovini svjedočila i djeca. 

Incident se dogodio za vrijeme primopredaje smjene, oko 14 sati, objavljeno je na Facebook stranici, a situacija se razriješila oko 18 sati. Naime, starija djelatnica u alkoholiziranom stanju napala je mlađu kolegicu, a u jednom trenutku ju je i istjerala van trgovine. Vrhunac situacije je trenutak kada je starija blagajnica legla na pod. Ubrzo je na mjesto događaja stigla i hitna pomoć. Prema neslužbenim informacijama djelatnica koja je napala kolegicu napuhala je više od dva promila. 

Djelatnica nije odmah dobila otkaz već je to kasnije učinjeno, a mlađa trgovkinja završila je na bolovanju, navodi se na stranici. 

- Mlađa, koja je bila napadnuta, nije imala ništa od alkohola u sebi. Starija pak nije htjela puhati, pa je pozvana Hitna medicinska pomoć jer je djelatnica počela gubiti i osjećaj ravnoteže pa je postojala opasnost i od ozljeđivanja - objavljeno je na stranici.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO: U Splitu na ulici pronađeno mrtvo tijelo nepoznatog muškarca

 

Komentara 1

MI
Mikis
14:24 26.01.2024.

janapi ljadro ava u stresu od tolikog "odgovornog" posla maltretira nove djelatnice oko nicega dok nas politicke wkipe bez odgovornosti kradu na veliko i rasturaju drustvo izvitoperenim kadroviranjem. i sad nek se pita drustvo zasto djeca odlaze van zivit i radit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije