Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA NESREĆA

Pritvoren 24-godišnjak iz Splita: Pijan skrivio nesreću u kojoj je ugrožen život dvogodišnjakinje

Sudar u Splitu
Javna vatrogasna postrojba Grada Splita
20.04.2021.
u 14:01

Mladić se sumnjiči da je 16. travnja u 17.57 sa 1,31 promila alkohola u krvi skrivio prometnu nesreću u kojoj su ozlijeđeni 73-godišnjak i dvogodišnje dijete

Mladić (24) pritvoren je zbog sumnje da je pijan skrivio nesreću te pobjegao, zbog čega je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu protiv njega pokrenulo istragu. Određen mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Tužiteljstvo je tražilo i da ga se pritvori zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. No sudac istrage Županijskog suda u Splitu to je odbio, pa je tužiteljstvo najavilo da će se na taj dio odluke suca istrage žaliti.

Mladić se sumnjiči da je 16. travnja u 17.57 s 1,31 promila alkohola u krvi upravljao Suzuki Vitarom. Kretao se lijevim prometnim trakom Ulice slobode od sjevera prema jugu. Kada je došao do raskrižja  s kolnikom Mažuranićeva šetališta, nepropisno  je obilazio kolonu od pet do osam vozila, koja je stajala zbog crvenog svjetla na semaforu.

Bez smanjivanja brzine je ušao u raskrižje te je prednjim djelom udario u Audi A3, koji je ulazio u raskrižje dok mu je bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu. Vozač Audija A3 nakon udaraca izgubio je kontrolu nad upravljačem te je vozilom prešao na pješački nogostup te je kotačima vozila udario u metalni zaštitni stup, dvije zaštitne betonske polukugle i prometni znak, a potom je udario i na tlo, oborio 73-godišnjaka i dvogodišnjakinju koji su se kretali nogostupom. Njih su dvoje teško ozlijeđeni, a djevojčica je zadobila i ozljede koje su opasne za život.

Komentara 3

Avatar Nashorn
Nashorn
15:33 20.04.2021.

Jel to ovaj zaobilazio kolonu na raskršču koja je stajala zbog crvenog a on je pametnjaković uletio u isto i presjekao put drugome autu!?? Nadam se da će curica preživjeti a ovaj lik nek si malo razmišlja u zatvoru o tome što je napravio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije