Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budni na granici

Petorica Albanaca uhićena kad su pokušala ilegalno prijeći granicu

granični prijelaz
Arhiv VL-a
07.09.2010.
u 15:04

Dovedeni su u postaju granične policije Rupa gdje se utvrđuju sve okolnosti pokušaja ilegalnog prijelaza granice.

Istog dana kad je uhvaćen Hrvatsku je morao napustiti 34-godišnji Albanac, kojega su granični policajci jučer u 7 sati zatekli u blizini graničnog prijelaza Pasjak. Albanac je namjeravao ilegalno prijeći granicu, a završio je u rukama policije koja je u kratkom postupku donijela rješenje o jednogodišnjem protjerivanju s teritorija Republike Hrvatske.

Albancu je izdana i pisana zapovijed o napuštanju države. Poslijepodne istoga dana u blizini cestarske kuće u Šapjanama granični policajci iz Rupe zatekli su četvoricu Albanaca starih 17, 20, 27 i 30 godina u pokušaju ilegalnog prelaska granice.

Dovedeni su u postaju granične policije Rupa gdje se utvrđuju sve okolnosti pokušaja ilegalnog prijelaza granice, a najvjerojatnije će i ova četvorica biti protjerana.

Komentara 4

AU
aurora08
15:14 07.09.2010.

albanci sa srbima danas su najveci trazioci azila u europi, traze ga i dobijaju, treba imat muda i pustit se drzat mami za suknju i u europu, danas albanci imaju svoju drzavu a i dalje bjeze kak divlji preko granice

AS
asylkatze
15:33 07.09.2010.

Nije tacno da Srbi i Kosovo -Albanci dobiju azil u Evropi.

UT
utatica
18:00 07.09.2010.

Kaj se Mesić više ne vabi sređivanjem domovnica za albance?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije