Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.02.2015. u 12:00

Na Markovu trgu nema dovoljno mjesta pa će Grobničani prijenos pratiti iz jednog zagrebačkog ugostiteljskog objekta

Kolinda Grabar-Kitarović, novoizabrana predsjednica RH, imat će na nedjeljnoj inauguraciji veliku podršku svojih Grobničana. Za ljubav predsjednici u nedjelju će put Zagreba krenuti u najmanje pet autobusa, od čega dva iz Jelenja. Nažalost, kako na Markovu trgu nema dovoljno mjesta, oni mu neće moći pristupiti pa će Grobničani zapravo prijenos inauguracije pratiti iz jednog zagrebačkog ugostiteljskog objekta u kojem će „napraviti stožer", kako se za Novi list izjasnio predsjednik Općinskog vijeća Jelenja Nikica Maravić. Stožer za gledanje TV prijenosa inauguracije Kolinde Grabar-Kitarović!

Vlahušićev konkurent bi doveo cajke u Revelin

Maro Marušić, nositelj nezavisne liste „Žive zidine", izlazi na skorašnje izbore za dubrovačkog gradonačelnika s neobičnim sloganom „Krv, gnoj i guze". Marušić se u sklopu kampanje zalaže za dovođenje cajki u Revelin, legalizaciju prostitucije i droge, očuvanje korupcije i nepotizma kao tradicijskih vrijednosti te privatizaciju dubrovačkih zidina – prijateljima. Marušić ne krije da se samo dobro zabavlja, ali možda baš to privuče birače pa ridikula poguraju u buduće gradsko vijeće.

Varga objasnio da je izjavom želio sestri razbiti tremu

Siniša Varga, ministar zdravlja, objasnio je za Novi list kako je skandaloznu izjavu o sestrama dao „u dogovoru sa sestrom koja je dobila premalu kutu, a kako bi se razbila trema i sve okrenulo na šalu". Šalio sam se, reče Varga, mrtav – ozbiljan.

Potkraj mandata sjetio se rezanja županija i općina

Arsen Bauk, ministar uprave, potvrdio je da je u Trogiru pokrenuta nova inicijativa „iz baze" da se u Hrvatskoj sreže broj županija i općina. Slobodna piše da je na tajnom glasanju lokalnog odbora SDP-a jednoglasno prihvaćen prijedlog da se broj županija smanji na pet do sedam, dok je prijedlog da broj općina ne prelazi 150 dobio više od 95 posto glasova. S obzirom na to da je SDP na vlasti već četiri godine, smijemo biti skeptični prema njihovoj inicijativi „iz baze" jer je sam ministar uprave Bauk odavno mogao (a nije) nešto poduzeti na racionalizaciji broja županija, gradova i općina. Prije će biti da je prijedlog došao „iz vrha" jer će dobro doći u predizbornoj kampanji.

Komentara 8

KL
Klarahrv
12:39 12.02.2015.

Cujem da ce na Cvjetnom trgu biti video zid.

OS
osica
13:20 12.02.2015.

"Bravo Grobničani ponosni i sretan put svima u autobusima " To je to, i nije važno " od kud se gleda iz kafića, autobusa....",jer jednostavno podrška je velika stvar. Imamo predsjednicu i to iz vašeg kraja. Super." Bilo bi grijeh grijeh ostati doma, jer tako velika stvar se događa samo jedanput "ponosna predsjednica z Grobnika" Hura, Hura.....

BB
bblc
13:47 12.02.2015.

Predsjednice,vi ste svijetlo na kraju Hrvatskog mračnog tunela.Već godinama nitko,doslovce nitko nije posjetio našu Svetu domovinu Hrvatsku.Čak i najveći prijatelji Hrvatske okrenulu su nam glavu.Znamo zašto,i znamo nemate velike ovlasti,ali ako nam Domovinu pokrenete i jedan milimetar,Hrvati će biti sretni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije