Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10.02.2015. u 11:55

Bandić joj je jasno poručio da je na “njegovom” gradonačelničkom profilu, a i ne samo profilu, samo podstanarka

Gradonačelnik na društvenoj mreži

Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika, netragom je nestala sa službenog Facebook-profila gradonačelnika, otkrivaju 24 sata. Premda su nakon pritvaranja Milana Bandića administratori stranice Grada Zagreba objavljivali fotografije s dva ili tri događaja dnevno na kojima je bila Sandra Švaljek i čak zamijenili Bandićevu sliku slikom zamjenice gradonačelnika, odjednom je obrisano gotovo sve što je radila zamjenica koja vodi grad. Bandić joj je jasno poručio da je na “njegovu” gradonačelničkom profilu, ali ne samo profilu, samo podstanarka.

Slalom sa službom spašavanja

Milanović od GSS-a učio novu tehniku skijanja

Zoran Milanović, premijer, odlučio je izbjeći kritike da odlazi na skijanje izvan Hrvatske pa je nedjelju proveo na Čelimbaši pokraj Mrkoplja. Petstotinjak goranskih skijaša iskoristilo je priliku da napravi selfie s premijerom, ali članovi Gorske službe spašavanja imali su i dodatnog posla jer je premijer izrazio želju okušati se u turno skijanju, tehnici koja je mješavina alpskog skijanja, skijaškog trčanja i planinarenja, a kojom se u spašavanju koristi Gorska služba izvan uređenih skijaških staza. Premijera ipak nije bilo potrebno spašavati, a drugo je pitanje hoće li njegov nenadani slalom s narodom spasiti njegov politički rejting.

Pobrao vrhnje

Brat direktorice ukrao sto kila sira pa dobio nagradu

Milevi Mimici-Lucić, bivšoj direktorici splitske “Mils trgovine”, sudi se u Splitu za gospodarski kriminal, a suđenje je, piše Slobodna, nevjerojatna priča o raspadu nekadašnje gradske mljekare. U sudnici se tako moglo čuti da je novi direktor pobjegao u strahu od “ćebovanja”, da je brat bivše direktorice ukrao 100 kila sira pa umjesto otkaza dobio 745.000 kuna nagrade, a nije manjkalo ni “zaposlenika” i savjetnika koji su primali plaću, a nisu radili. Mlijeko je obrano, a vrhnje pobrano.

Nova moda

Predsjednički apartmani dobro popunjeni

Kolinda Grabar-Kitarović, novoizabrana predsjednica, tjednima je koristila predsjednički apartman u Sheratonu kao ured. Ako može Davor Šuker, predsjednik HNS-a, imati ured u Hiltonu, zašto ne bi predsjednica države uredovala iz Sheratona?

>>Novi povjerenici za otpad donose "višestruku dobit"

>>Brkić žestoko verbalno napao Bajića u restoranu

Komentara 13

MO
Morituri
12:27 10.02.2015.

Po čemu je ovaj članak zaslužio da bude "premium" i da ga plaćamo???

ML
Mlad75
15:02 10.02.2015.

Zanimljivo je kako, ocito namjerno mnogi novinari zaboravljaju da je Milan Bandićizabran za gradonačelnika Zagreba izravnim izborima i to sa velikom prednošću nad ostalim kandidatima....što oni žele poručiti da demokracija ne vrijedi ukoliko građani misle drugačije od novinara i kukuriku koalicije....Sandra Švaljek je zamjenica gradonačelnika koji je gradonačelnik Bandić postavio za zamjenicu i to je to...bez obzira na okolnosti ona nije izabrana za gradonačelnici nego Bandić.....to što ona dobro vodi posao samo pokazuje kako je Milan pomno birao svoje ljude po znanju i radišnosti, a ne kako Kukuriku koalicija tvrdi po nekom nepotizmu.......Grad Zagreb je u Hravtskoj najbolje uređen i za to je najviše zaslužan upravo Milan Bandić i njegovi suradnici ma koliko god to njemu osporavali političari koji su na državnoj razinu uglavnom uništavali i urušavali sve čega su se dotakli....

Avatar Abcda
Abcda
13:20 10.02.2015.

Cud je zenska cudna rabota , ne zna zena ko je kakve vjere , stotinu ce promijeniti vjera da ucini sto joj srce zudi .. ( Petar P. Njegos .. ako se ne varam )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije