Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijeg

Perverzni župnik Tomušić naglo otišao na godišnji odmor

\'29.04.2011,Berak,Svecenik u selu Berak kod Vukovara, Marko Tomusic Photo: Davor Javorovic/PIXSELL\'
Davor Javorović/Pixsell
05.05.2011.
u 21:00

Nadamo se da se s odmora nikad i neće vratiti. Ako ga Crkva poslije svega ne makne, onda bi od njega bilo moralno da sam zatraži premještaj, kažu mještani Berka.

Marko Tomušić, župnik iz Berka, nakon što se već desetak dana po medijima piše o njegovim željama i sklonostima, obavijestio je župljane da odlazi na godišnji odmor.

– Župnik Tomušić obavijestio nas je da odlazi na godišnji odmor. Nije rekao koliko će izbivati iz sela. Kazao je da će mise i dalje redovito održavati te nam je ostavio telefonske brojeve na koje mu se možemo obratiti u slučaju potrebe – rekao je Gabrijel Kujundžić, načelnik općine Tompojevci, kojoj pripada i Berak. Mještani toga sela i dalje su u nevjerici poslije medijskih napisa i fotografija koje su objavljene.

– Strašno je sve to. Iskreno se nadam da se s tog godišnjeg odmora više i neće vratiti u Berak.  Ako ga Crkva poslije svega ne makne, onda bi od njega bilo moralno da sam zatraži premještaj i da ode službovati što dalje iz ovih krajeva – rekla nam je jedna mještanka Berka o raspoloženju koje vlada među župljanima.

Komentara 257

TJ
TataEU-Janez
14:03 07.05.2011.

krenica Nije istina da je u Hrvatskoj.....sastao se sa mojim sinom u Mariboru!

LE
leonardo1947
21:23 05.05.2011.

Jos jedan bandit.

OB
-obrisani-
14:22 06.05.2011.

?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije