Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Penava gurnuo Vladu u vrlo delikatnu situaciju. Što će učiniti Plenković?

Šibenik: Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta održao konferenciju za medije
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
30.10.2023. u 08:36

Penava je svjesno zaobišao Medvedovo Ministarstvo branitelja znajući da se neće složiti s njegovim scenarijem te da će morati reagirati.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
08:45 30.10.2023.

Pa valjda će Plenković biti dosljedan, pa će kao i u Kninu poslati policiju da pohapsi sve s obilježjima HOS-a, kojih će ovoga puta biti bar 20 tisuća. Ili će blokirati sve ceste po Slavoniji i kontrolirati tko nosi kakva obilježja. Kad je već to dogovorio s Pupovcem i Krausom što je bio uvjet da bude jedna kolona u Jasenovcu, valjda će se držati vlastitog tumačenja zakona prema kojem su obilježja HOS-a kršenje javnog reda i mira i govor mržnje. Plenkoviću, junačino, da te vidimo.

FR
FraneTente1861
09:25 30.10.2023.

Bravo Penava!Most jedan dan lijevo orijentiran, drugi dan desno.Onaj Troskot i Miro Bulj koda su iz razlicite stranke. Vrijeme je da netko preuzme slavnu povijest HSPa.To jest DP!!

GO
goran2hr
11:51 30.10.2023.

Pa i ministar ne može stići na sve strane. Neka nešto prepusti i drugima. Eto, Penava i Vukovarci neka organiziraju obljetnicu u Vukovaru, ministar Medved u Gruborima, a premijer Plenković sa Šimpragom u Škabrnji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije