Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđena

Pas srušio na pod i izgrizao nesretnu prolaznicu

divlji pas
Foto: Damir Špehar/Pixsell
26.12.2014.
u 13:28

PU Istarska izvijestila je da je psa bez nadzora ostavio muškarac kojem je pas bio povjeren na čuvanje

Teško je ozlijeđena 53-godišnja žena koju je 25. prosinca oko 9:50 sati, u šumskom predjelu pored gradskoj groblja u Puli, napao pas mješanac.

PU Istarska izvijestila je da je psa bez nadzora ostavio muškarac kojem je pas bio povjeren na čuvanje.

Pas je nasrnuo na nesretnu prolaznicu, srušio je na zemlju, a potom izgrizao. Žena je zbog ozljeda odmah prevezena u Opću bolnicu Pula, gdje su joj utvrđene teške ozljede.

>>Četverogodišnje dijete palo s balkona kuće, nije poznata težina ozljeda

>>Dvojac ranio muškarca (29) u nogu, policija traga za počiniteljima

Komentara 18

MX
Mister X
14:22 26.12.2014.

U naprednim državama eu je to odprilike tako Za tu glupost krivac snosi sljedeće konzekvenci-je . Naplatiti mu sve ukupno liječenje, izlazak hitne je normalno, te izostanak sa posla ; i odštetu za bolove i pretrpljeni strah . Ovisno ovisno o slučaju možda se negdje sabere 4- 5000 eura sve skupa !? I naravno prekršajna kazna koja je propisana za ovo što odredi sud...

VE
verica2
13:50 26.12.2014.

Svakih par tjedana sličan slučaj, a ništa se ne mijenja. Da slučajno, ne daj Bože, strada netko od ukućana ili čak pudlica, visoko pozicioniranog političara, nešto bi se vjerojatno pokrenulo. Užas!

BI
biciklistica
19:54 26.12.2014.

i nikome ništa,žena izgrižena,vlasnik odsutan,čuvar psa nemaran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije