Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PROBLEMI

Nakon Facebooka i Instagrama, pao i LinkedIn

FILE PHOTO: The logo for LinkedIn Corporation is shown in Mountain View, California
Foto: Robert Galbraith
1/2
06.03.2024.
u 22:41

Prema stranici Downdetector, koja prati prekid rada internetskih platformi, do problema s radom mreže došlo je oko 10 sati po hrvatskom vremenu, a poteškoće je prijavilo na desetke tisuća korisnika.

Nakon što su jučer "pali" Facebook i Instagram, danas je slične probleme imao LinkedIn, profesionalna društvena mreža za poslovne kontakte.

Prema stranici Downdetector, koja prati prekid rada internetskih platformi, do problema s radom mreže došlo je oko 10 sati po hrvatskom vremenu, a poteškoće je prijavilo na desetke tisuća korisnika. Oko sat vremena kasnije, LinkedIn je objavio da je 'ponovo spreman za rad'.

Podsjetimo, u utorak je stranica Downdetector zabilježila probleme s Facebookom, Messengerom, Instagramom i Threadsom, uslugama tvrtke Meta. Između 16:20 i 17 sati po hrvatskom vremenu bilo je više od 300 tisuća izvješća o prekidu rada Facebooka. 

Andy Stone, šef korporativnih komunikacija Mete, na platformi X naknadno je napisao da je problem riješen te da ga je uzrokovao "tehnički problem". "Ranije danas tehnički problem uzrokovao je poteškoću pri pristupu nekim od naših usluga", napisao je Stone. "Riješili smo problem što je brže moguće za sve na koje je utjecao te se ispričavamo zbog bilo kakvih neugodnosti".

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Aktiviralo se klizište na Pantovčaku

FILE PHOTO: The logo for LinkedIn Corporation is shown in Mountain View, California
1/20

Komentara 2

MI
mikimouse12
02:14 07.03.2024.

Dok ne padne Tiktok jos ce nekako i zivjet. Ako to padne morat ce se ljudi i druzit, a ne gledat gluposti.

DU
Deleted user
00:01 07.03.2024.

A dobro, LinkedIn više, manje.. za nas ovdje je frka ako padne mirovine.hr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije