Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvati otkazuju rezervacije

Pamela Pandurić: Ako nestane turizam, nestat će i Tunis kakvog pamtimo

Tunis
Foto: Privatni album
1/4
28.06.2015.
u 12:35

- Vidjevši te strašne prizore iz Soussea, nisam mogla vjerovati da sam samo prije dva tjedna boravila u tom mjestu i sklapala poslovne ugovore sa tuniskim partnerima, kazala je za Večernji list Pamela ističući da je nevjerojatno kako se sve preko noći može okrenuti.

Da su teroristički napadi u Tunisu težak udarac za turizam, ne samo za Tunižane već za sve turističke agencije diljem svijeta pa tako i Hrvatske potvrdila nam je vlasnica i direktorica putničke agencije LE MONDE Pamela Pandurić.

- Vidjevši te strašne prizore iz Soussea, nisam mogla vjerovati da sam samo prije dva tjedna boravila u tom mjestu i sklapala poslovne ugovore sa tuniskim partnerima, kazala je za Večernji list Pamela ističući da je nevjerojatno kako se sve preko noći može okrenuti.

- Kako sam 2010. -2011., živjela i radila u Tunisu, htjela sam povezati svoju državu sa biserom Magreba. Tko jednom posjeti Tunis, teško se od njega rastaje. Jednostavan način života, a još jednostavniji ljudi koji tamo žive. Zahvalni na svakoj lijepoj riječi. To se danas ne nalazi svugdje. S tom misli, 03.06., otišla sam u Tunis kako bih sklopila ugovor sa hotelima i Tour-Operatorom. Nakon prekratkih 7 dana poslovnog ljetovanja u Sousse-u, vratila sam se u Zagreb. Ugovori su stigli, potpisani i spremni. Hoteli i naši predstavnici u Tunisu, nestrpljivo su čekali na tisuće hrvatskih turista koji su obavili rezervacije preko moje agencije Le Monde, govori Pamela napominjući kako su bile popunjene sve rezervacije do kraja listopada.

- Terorističkim napadom na turističko naselje Port El Kantaoui, koji je odnio mnogo nevinih života stranih turista, te zbog stravičnih prizora koji su stigli iz Tunisa, uništena je mogućnost predstavljanja te divne države mojoj Hrvatskoj. Putnici su krenuli otkazivati svoje rezervacije i premještati na druge destinacije. Naši putnici, iako razočarani, imaju drugi izbor za ljetovanje. Nažalost, Tunižani, koji žive 90% od turizma, nemaju drugi izbor i ovo im je veliki udarac. Nema plina, nema nafte. Turizam, datulje i masline jedino su što državu čini živom. Ako nestane turizam, nestati će i Tunis kakvog pamtimo, istaknula je Pamela Pandurić.

>> Četvero Hrvata vraća se iz Tunisa u domovinu, a 15 ih nastavlja odmor

>> Tunis nakon masakra na plaži zatvara džamije. Premijer: One šire otrov i promoviraju terorizam

>> Hrvatica u Tunisu: Naredili su nam da se zatvorimo u sobe i ne napuštamo hotel!

Komentara 1

RI
rikavac
18:12 28.06.2015.

apsolutno mi je svejedno za Tunis ,pored naseg mora i nasih ljepota treba neko ici u smrdljivi Tunis pun terorista i ostavljat pare tamo a ne ostavljat pare kod nas u Hrvatskoj. Onda se govori kako se u Hrvatskoj lose zivi a idemo u Tunis iznosimo devize trosimo ih tamo negdje bogu iza nogu a necemo trosit kod nas i ostavljat nase pare kod nas u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije