Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRŽAVAO 79-GODIŠNJAKINJU NA ŽIVOTU

Pacijentici iz Njemačke smetala buka uređaja za kisik pa ga je isključila. Liječnici morali oživljavati drugu ženu

Ilustracija bolnica
Pixabay/Ilustracija
02.12.2022.
u 09:38

Nakon prvog pokušaja, osoblje bolnice upozorilo je pacijenticu kako je opskrba kisikom za 79-godišnjakinju jako važna, no 72-godišnjakinja je ipak isključila uređaj nedugo nakon upozorenja

Njemački liječnici u bolnici u Mannheimu morali su u utorak oživljavati 79-godišnju pacijenticu kojoj je 72-godišnja pacijentica isključila uređaj za terapiju visokim protokom kisika. Pacijentici koja je isključila uređaj navodno je smetala buka koju je proizvodio tijekom rada.

Obje su pacijentice, prema navodima policije, bile smještene u istoj sobi. Kako je 72-godišnjakinji smetala buka koju je proizvodio uređaj za kisik, odlučila ga je isključiti, navodi Fenix magazin.

Nakon prvog pokušaja, osoblje bolnice upozorilo je pacijenticu kako je opskrba kisikom za 79-godišnjakinju jako važna, no 72-godišnjakinja je ipak isključila uređaj nedugo nakon upozorenja. Kako su priopćili policija i tužiteljstvo, 72-godišnjakinja je trenutačno u pritvoru zbog pokušaja ubojstva.

– Ni nama to nije svakidašnjica. Nismo još sigurni poznaju li se dvije žene, ali 72-godišnjakinja se dovoljno oporavila pa je odvedena u pritvor – rekla je o incidentu glasnogovornica policije.

VIDEO Učenici srednje škole u Zagrebu pokazali veliko srce: Sakupili građevinski materijal koji je ispao iz kombija na brzoj aveniji

Komentara 12

LP
ljerka.p2911
11:30 02.12.2022.

Glavna karakteristika 21. stoljeća postao egoizam i hedonzam! Od žena koje imaju pravo na svoje tijelo, ali začeto djete u njoj nema oravo ni ba što pa do prava na " potpomognuto ubijstvo Zatvoren krug, sumrak civilizacije, dekadencija na najjače.. Voljeti drugoga, kao sebe samoga, smisao kršćanstva pase, odbačeno, prezreno, pogaženo. Opet, čovjek čovjeku vuk. Sve ostalo samo licemjerje.

TO
TORQUEMADA
11:07 02.12.2022.

Ugađati prvenstveno sebi postala je must have filozofija u dobu self help imperativa. Svima se stalno govori kako je prioritet sebi postići ugodu jer na nju imaš pravo, sve ostalo frustrira i opterećuje te je time izvor stresa. Što je društvo razvijenije, to je pojedinac u njemu otuđeniji, usmjereniji na sebe i svoje potrebe. Mi također jurišamo prema tome jer smo to izabrali i nekritički stremimo scenarijima iz ove priče. U posvemašnjem izbjegavanju stresa i unutarnjih konflikata bilo kakve vrste mi biramo modus operandi koji isključuje potrebe drugih da bismo ugodili sebi, pa tako i kisik za disanje. Pametnome dosta!

PE
PetarPan1108
18:00 02.12.2022.

Čuj ti nju, smetao joj je zvuk aparata???!!! Strasno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije