Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlaze samo najhrabriji

Ova fotografija najbolje pokazuje kakva je situacija s komarcima u Osijeku i okolici

Komarci
Foto: Robert Anić/PIXSELL
04.09.2020.
u 17:29

Dok lokalna vlast prebacuje krivnju s jednih na druge, građani su doslovno zarobljeni u svojim domovima jer je u popodnevnim i večernjim satima gotovo nemoguće boraviti vani

I ovoga ljeta u Osijeku i okolici glavna su tema komarci. Dok lokalna vlast prebacuje krivnju s jednih na druge, građani su doslovno zarobljeni u svojim domovima jer je u popodnevnim i večernjim satima gotovo nemoguće boraviti vani.

I dok se u Osijeku još tu i tamo obavljaju zaprašivanja sa zemlje (sinoć su se tretirali komarci, op.a.), brojna okolna mjesta zakinuta su i za to.

Fotografija koja je objavljena na Facebook stranici lokalnog portala SiB, a poslao im je čitatelj iz Bijelog Broda, mjesta u sastavu općine Erdut udaljenog 15 kilometara od Osijeka, najbolje prikazuje stvarnu situaciju na istoku zemlje.

Dok se odgovorni prepiru tko je kriv što ima komaraca, mještani Bijelog brda "uživaju"

Objavljuje SiB.hrPetak, 4. rujna 2020.

 

Od komaraca se doslovno ne može živjeti kao što se nije moglo niti prošlog ljeta pa Slavoncima ostaje samo nada da će iduće godine možda biti bolje i da će se na vrijeme uništiti larve komaraca.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neidemdalje
neidemdalje
22:33 04.09.2020.

tko kontrolira tretiranje larvi?..očito su svi u dosluhu i dijele lovu a mi smo prepušteni komarcima...

BO
BorisBos
06:41 05.09.2020.

Pogledaj to đubre, građen je ko pit bull, normalno da ujeda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije