Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mafija na djelu

Otmičari traže tri milijuna eura za sina ruskog bogataša Kasperskog

rus
Reuters
22.04.2011.
u 08:17

Bogatašev sin Ivan Kaspersky nestao je 19. travnja. U potragu za njim angažirani su službenici različitih sigurnosnih struktura

U glavnom gradu Rusije otet je sin Evgenyja Kasperskog, programera i kreatora antivirusnih računalnih programa i jednog od najbogatijih ljudi Rusije, javila je agencija Itar-Tass pozivajući se na izvore iz policije. Agencija navodi da su u potrazi za 20-godišnjim Ivanom angažirani službenici različitih sigurnosnih struktura.

– Informacija da su nepoznate osobe, navodno, otele sina Evgenyja Kasperskog pažljivo se provjerava – priopćilo je rusko ministarstvo unutarnjih poslova. 
Interfax navodi da je Ivan Kaspersky nestao 19. travnja, a internet portal Life News javio je da otmičari, navodno, traže od Kasperskog otkup od tri milijuna eura.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

LO
lojtra
09:19 22.04.2011.

Žao mi je otetog dečka i nadam se u sretan ishod. Što mislite koliko je virusa i sličnog posredno ili neposredno lansirano \"na tržište\" iz laboratorija \"kaspersky\"?

MA
MahnitiTapir
11:11 22.04.2011.

Lord Vader, dao bit plus za komentar da nisi opsov\'o Boga baš na Veliki petak. Što se tiče Lojtre, impresioniran sam koliko čovjek može biti glup. Kakti, na svijetu fali kretena koji pišu viruse pa ih i Kaspersky mora proizvodititi svojim skupo plaćenim programerima. Ćuti bre glupane. :-)

LO
lojtra
12:37 22.04.2011.

Štoviše, postoje virusi koje kaspersky ne može očistiti. Ali zato može hrvatska vojska. Poput raznih \"mutavih tripera\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije