Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježili 2011.

Osoba godine prema magazinu Time je prosvjednik

Time
Time
14.12.2011.
u 17:38

S obzirom na prosvjede koji su se održavali diljem svijeta, od Tunisa i Egipta do Europe i SAD-a, Time je za osobu godinu odabrao prosvjednika

S obzirom na brojne prosvjede koji su se ove godine održavali diljem svijeta, od Tunisa, Egipta do Europe i SAD-a, urednik magazina Time objavio je danas da je prema njihovu izboru osoba godine - prosvjednik.

U užem izboru bili su Kate Middleton i kongresmen Paul Ryan.

Inače, magazin Time osobu godine bira već 84 godine, a lani je na naslovnici bio osnivač Facebooka Mark Zuckerberg.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Piruška
Piruška
18:18 14.12.2011.

Bit će i 2012-te !!!

LS
Ljuti Sipak sa Kacine
20:47 14.12.2011.

Ovo nije fer niti pravedno. osoba godine je trebao biti : barak husein obama. najpametniji i najbolji leader svita. koja nepravda , izmakla mu je nobelova za mir i sad ovo. molim oba dva citaoca time magazina da ga prestanu citati.

TE
TelAviv
03:27 15.12.2011.

Trebao je biti Izrael

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije