Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odabir pravog partnera za hosting: Budite spremni uvijek, ne samo za Crni petak!

Plus Hosting
Foto: Plus Hosting
1/3
24.11.2023.
u 16:26

Kako počinje odbrojavanje do najiščekivanijeg prodajnog događaja u godini, tvrtke se pripremaju za Crni petak i za Cyber Monday, ključne dane kada možemo postići ili ako odradimo to dobro, srušiti godišnje ciljeve prihoda.

U eri digitalne dominacije i izvrsnosti, imati pravog hosting partnera više nije samo opcija – to je strateška nužnost za uspjeh.

Unaprijedite svoj Crni petak uz savršenog partnera za hosting - Plus Hosting

Crni petak od davatelja hosting usluga zahtijeva ne samo ispunjenje osnovnih zahtjeva, već mora i premašiti očekivanja klijenta te osigurati korisnicima besprijekorno iskustvo kupnje na mreži.

U digitalnom krajoliku, kašnjenje od samo djelića sekunde može pretvoriti prilike u izgubljeni prihod e a to je nešto čega se svi užasavamo.

Kako bi ovaj Crni petak bio uistinu savršen i imao nešto više, kako se šale u mockumentary This is Spinal Tap, nemojte ići samo do 10 jer uz Plus Hosting možete i više.

Tvrtke moraju uzeti u obzir sljedeće atribute pri odabiru partnera za hosting usluge:

1. Skalabilnost:
Odaberite hosting partnera koji nudi skalabilna rješenja za iznenadne poraste prometa.

Crni petak znači porast posjetitelja i broja kupaca na web trgovinama
Naša hosting infrastruktura uz naše znanje i pouzdanost će se neprimjetno prilagoditi povećanoj potražnji klijenata.

Foto: Plus Hosting

2. Pouzdanost:
Zastoji, sporost weba i greške s prikazom artikla su neprijatelji Crnog petka.
Odlučite se za partnera s tradicijom davanja takve usluge a tko će bolje pomoći nego lokalne tvrtke koji se time bave više desetaka godina.
Čvrsta i stabilna infrastruktura te predanost radu osiguravaju vašoj internet trgovini to da će ona uvijek biti dostupna i na taj način potaknuti povjerenje novih kupaca ali i potvrditi sigurnost usluge kod starih.

3. Izvedba:
Brzi web prodaje bolje, jednostavno to je tako.
Spora web stranica može otjerati potencijalne kupce. Potražite pružatelja usluga koji ulaže u svoje poslužitelje visokih performansi pružajući vrhunsko korisničko iskustvo.
Dodatni plus će biti ako vaš davatelj usluga, kao mi, koristi data centar koji je jako blizu, npr. u Zagrebu.

4. Sigurnost:
Crni petak nije samo šoping manija za kupce, već i prilika kriminalcima za krađu podataka o vašim klijentima. Koristite napredne mjere zaštite te uz naše SSL certifikate budite sigurni u zaštiti korisničkih podataka i održavajte na taj način povjerenje i sigurnost kupaca.

5. Korisnička podrška:
Odaberite hosting gdje ćete imati tim za podršku koja je uvijek dostupna, empatična i ono najbitnije, učinkovita. Takva korisnička podrška sluša vaše probleme i može promijeniti situaciju u trenucima stresa.

6. Isplativost:
Iako je ulaganje u robusno rješenje za hosting ključno, jednako je važno osigurati da troškovi budu u skladu s vašim budžetom. Potražite pružatelja usluga hostinga koji nudi vrijednost za novac bez kompromisa u bitnim značajkama.

Foto: Plus Hosting

Bez straha od Crnog petka s Plus Hostingom

Dok se tvrtke pripremaju za ludnicu oko Crnog petka, odabir pravog partnera za hosting je najvažniji. U Plus Hostingu razumijemo sve vaše jedinstvene zahtjeve i nudimo rješenja koje vas prate od odabira domene, preko zakupa hosting paketa do korištenja modernog maila sve do usluga visoke dostupnosti poput naših dediciranih servera.

S vrhunskom infrastrukturom i predanošću uspjehu kupaca, Plus Hosting osigurava vašoj internet trgovini ne samo preživljavanje nego i bujanje tijekom špice Crnog petka. Bit ćemo vaš pouzdani digitalni saveznik i pomoći u bilo kojem trenutku.

Plus Hosting je vodeći pružatelj hosting usluga u Hrvatskoj. Nastojimo biti preferirani digitalni partner za tvrtke koje traže izvrsnost u online području u Hrvatskoj, a i šire.

Budite spremni. Budite brzi. Budite online.
Odaberite Plus Hosting za Crni petak iznad svih očekivanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije