Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27. ožujka

Posjet papi: Nakon Putina u Vatikan stiže i Obama

Barack Obama
Foto: Aude Guerrucci/DPA/PIXSELL
1/2
21.01.2014.
u 19:10

Na europskoj turneji Obama će sudjelovati na summitu o nuklearnoj sigurnosti u Haagu i summitu EU-SAD u Bruxellesu

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Barack Obama posjetit će krajem ožujka Europu te sudjelovati na dva summita – u Haagu i Bruxellesu, a potom posjetiti Rim, priopćeno je danas iz Bijele kuće.

Obama će sudjelovati na summitu o nuklearnoj sigurnosti u Haagu 24. i 25. ožujka, a 26. ožujka u Bruxellesu će razgovarati s europskim dužnosnicima na summitu EU-SAD, kao i s glavnim tajnikom NATO-a Andersom Foghom Rasmussenom.

Američki predsjednik posjet Europi završit će 27. ožujka u Rimu razgovorima s predsjednikom i premijerom Italije Giorgiom Napolitanom i Enricom Letom, a najavljen je i Obamin susret s papom Franjom.

>>Obama: Pušio sam travu kao klinac, a probao sam i kokain

Komentara 1

Avatar neodgovorni
neodgovorni
22:59 21.01.2014.

obama se boji da ljudi svijeta ne pocnu vise volit putina neg njega hehe al vec je malo kasno al nema veze opet kad malo sagledamo situaciju rusi nikad nikome nisu nista dali niti pomogli narod su koji gleda samo sebe a ameri di god i ima gladnih i zednih mornarica im donosi hranu i sve i tako vec 60 godina po 365 dana u godini,rusi sta rade rade na stabilnosti ravnopravnog naoruzavanje jer misle da tako more bit mir u svijetu a zapravo su najsebicnij narod koji postoji na planeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije