Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krokodil Bonecruncher

Novinarka pozirala pored krokodila pa skoro nastradala: 'Pokušao me pojesti za večeru'

Foto: Screenshot/Twitter
1/3
06.06.2020.
u 13:38

Mislim da se nikad nisam brže kretala u životu, rekla je australska novinarka Zarisha Bradley

Australska novinarka Zarisha Bradley pozirala je pored krokodila, no on je prema njoj skočio. Novinarka je brzo reagirala i izbjegla ga, no trenutak je bio vrlo zastrašujuć.

Smatralo se da je krokodil nazvan Bonecruncher nestao za vrijeme šumskih požara koji su protresli Australiju, no nakon osam mjeseci se vratio i obradovao Matta Wrighta, hvatača životinja kojemu je ovaj krokodil bio miljenik. S njim se povezivao čak osam godina, a do sada su stekli toliko povjerena jedan u drugoga da Wright može s krokodilom biti u vodi. 

Zarisha je za australski 9 News radila priču o njihovom ponovnom susretu. Sagnula se kako bi pozirala pored naizgled mirnog krokodila, no onda se uplašila za svoj život. 

"Pokušao me pojesti za večeru i mislim da se nikad nisam brže kretala u životu", rekla je novinarka. Fotografije i snimke objavila je na svom Twitteru profilu, gdje je napisala kako joj krokodil "nije uzvratio osmijeh".

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
13:45 06.06.2020.

Kaj bi joj tek napravil Wright!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije