Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIBIJA

Novi mrtvi u Gadafijevoj rezidenciji, on na televiziji

gad
AFP
12.05.2011.
u 11:35

Gadafi je na nekoliko minuta prikazan na državnoj televiziji, ali snimljen izdaleka, kako sjedi i razgovara s plemenskim vođama. Bio je odjeven u svoju tradicionalnu odjeću, imao je crne sunčane naočale i crni šešir

Četiri projektila pogodila su rezidenciju libijskog vođe Moamera Gadafija, a poginule su najmanje dvije osobe, potvrdio je glasnogovornik libijske vlade.

A sam Gadafi nakratko se pojavio na televiziji nakon nekoliko tjedana odsutnosti. U međuvremenu se nagađalo da je možda stradao u bombardiranju još 30. travnja, javio je AP. Gadafi je na nekoliko minuta prikazan na državnoj televiziji, ali snimljen izdaleka, kako sjedi i razgovara s plemenskim vođama. Bio je odjeven u svoju tradicionalnu odjeću, imao je crne sunčane naočale i crni šešir. Izgledao je dobrog zdravlja. Ipak, nije progovorio ništa, pa to otvara nove špekulacije. Podsjetimo, u bombardiranju NATO-a Gadafijeve privatne rezidencije 30. travnja poginuli su jedan od njegovih sinova i troje unuka.

Ključne riječi

Komentara 226

CI
cicibela
16:29 12.05.2011.

Kod kojeg meridijana i paralele prestaju važiti međunarodne konvencije tj. na kojim sve područjima se mogu namjerno i ciljano raketirati civili ?

OB
-obrisani-
17:05 12.05.2011.

12.05.2011. u 16:08h Stockholm je napisao/la: Moje je misljenje o raspadu zadnje, komunisticne Jugoslavije poznato. Nijedan narod nije imun na fasizam, i sad se to eto dogodilo i Srbima. Jer ono sto smo vidjeli u Beogradu od 1986 pa do otprilike 2000, to je bio najcisci fasizam. Krivnju za zadnje ratove u Jugoslaviji snose i bivsi komunisticni voditelji u drugim republikama, ali daleko najveci dio krivnje za zadnje pokolje i rusenja u Jugoslaviji snosi rezim u Beogradu! Mali balkanski diktatorcic Milosevic bio je samo orudje u rukama mnogo opasnjih ljudi, kao sto je bio nama svima tako dragi Dobrica Cosic. Politicni kameleon, oportunist, koji je zajedno s gospodom s SANU godinama ideolosko pripremao srpski narod za buduci rat. Koji je dao ideolosko gorivo vozdovim tenkovima, koji su iz Beograda vozili, opsipani cvijecem, prema nesretnom Vukovaru ... ----------------------------------------------------------------- Mjesto za potpis

OB
-obrisani-
21:13 12.05.2011.

Gdje se skitaš po Avazu da znam put....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije