Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva dama TURSKE

Nitko ne zna zašto je Emina Erdogan u Beogradu izabrala baš ovo mjesto

Emina Erdogan
Reuters/Pixsell
11.10.2017.
u 17:30

- Ušao je tjelohranitelj i rekao da će doći Emina, supruga turskog predsednika Erdogana - kazala je Jovana Marinković, prodavačica u trgovini bombona i rahatluka "Bosiljčić".

Beogradski mediji danas se pitaju zašto je supruga turskog predsjednika Tayyipa Erdogana, tijekom njegova posjeta Srbiji, jučer posjetila i poznatu prodavaonicu slatkiša "Bosiljčić"

- Ušao je tjelohranitelj i rekao da će doći Emina, supruga turskog predsednika Erdogana. Jednostavno sam se pogubila, znala sam da su u Beogradu, ali nisam ni sanjala da će doći baš kod nas. Odmah sam pozvala gazdu i ispričala mu sve. Bila sam jako uzbuđena - kazala je Blicu Jovana Marinković, prodavačica u trgovini bombona i rahatluka "Bosiljčić".

Emina Erdogan
1/6

Kazala je da je Emina na srpskom kazala "dobar dan" i priznala da je imala tremu. - Samo sam se usredotočila da odradim sve kako treba, da se ne osramotimo - kazala je Jovana. Prva dama Turske probala je rahatluk i čokoladne karamele, a kupila je gotovo sve što trgovina prodaje.  Nitko nije znao reći zašto je Emina izabrala baš tu beogradsku trgovinu bombonima. 

 

Komentara 71

Avatar debela koli
debela koli
18:04 11.10.2017.

Kad dodje u Hrvatsku, moze da ode u Porec kod svojih.

DU
Deleted user
20:21 11.10.2017.

nema do..glupi hr tiskovina..

Avatar Snijeg
Snijeg
23:22 11.10.2017.

"Hrvatska u konfliktu sa svima" - Nove Ziriske Novine!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije