Naslovnica Vijesti Svijet

Nitko ne zna zašto je Emina Erdogan u Beogradu izabrala baš ovo mjesto

- Ušao je tjelohranitelj i rekao da će doći Emina, supruga turskog predsednika Erdogana - kazala je Jovana Marinković, prodavačica u trgovini bombona i rahatluka "Bosiljčić".
11. listopada 2017. u 17:30 71 komentara 15777 prikaza
Emina Erdogan
Foto: Reuters/Pixsell

Beogradski mediji danas se pitaju zašto je supruga turskog predsjednika Tayyipa Erdogana, tijekom njegova posjeta Srbiji, jučer posjetila i poznatu prodavaonicu slatkiša "Bosiljčić"

Performans za sultana VIDEO: Dačić pjevao Erdoganu na turskom, on Vučiću darovao bicikl

- Ušao je tjelohranitelj i rekao da će doći Emina, supruga turskog predsednika Erdogana. Jednostavno sam se pogubila, znala sam da su u Beogradu, ali nisam ni sanjala da će doći baš kod nas. Odmah sam pozvala gazdu i ispričala mu sve. Bila sam jako uzbuđena - kazala je Blicu Jovana Marinković, prodavačica u trgovini bombona i rahatluka "Bosiljčić".

Emina Erdogan
1 / 6
Tayyip Erdogan i Aleksandar Vučić

Kazala je da je Emina na srpskom kazala "dobar dan" i priznala da je imala tremu. - Samo sam se usredotočila da odradim sve kako treba, da se ne osramotimo - kazala je Jovana. Prva dama Turske probala je rahatluk i čokoladne karamele, a kupila je gotovo sve što trgovina prodaje.  Nitko nije znao reći zašto je Emina izabrala baš tu beogradsku trgovinu bombonima. 

 

Tayyip Erdogan Istanbulski ekonomist: 'Turska traži prodor na Balkan. U BiH i Albaniju šalju imame...' Erdogan Smrtna kazna 'Ne gledam što će reći Hans i George, nego Ahmet, Hasan...' Tayyip Erdogan Marina Šerić Je li već prošao zadnji trenutak da NATO Tursku izbaci iz članstva?
Pametni grad
SVIJET BOLJIH MOGUĆNOSTI
Jeste li čuli za Ascaliu? Najvjerojatnije niste, ali uskoro bi mogli ovisiti o njima

A1 izdvaja za Vas