Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Nitko ne zna zašto je Emina Erdogan u Beogradu izabrala baš ovo mjesto

- Ušao je tjelohranitelj i rekao da će doći Emina, supruga turskog predsednika Erdogana - kazala je Jovana Marinković, prodavačica u trgovini bombona i rahatluka "Bosiljčić".
11. listopada 2017. u 17:30 71 komentara 15814 prikaza
Emina Erdogan
Foto: Reuters/Pixsell

Beogradski mediji danas se pitaju zašto je supruga turskog predsjednika Tayyipa Erdogana, tijekom njegova posjeta Srbiji, jučer posjetila i poznatu prodavaonicu slatkiša "Bosiljčić"

Performans za sultana VIDEO: Dačić pjevao Erdoganu na turskom, on Vučiću darovao bicikl

- Ušao je tjelohranitelj i rekao da će doći Emina, supruga turskog predsednika Erdogana. Jednostavno sam se pogubila, znala sam da su u Beogradu, ali nisam ni sanjala da će doći baš kod nas. Odmah sam pozvala gazdu i ispričala mu sve. Bila sam jako uzbuđena - kazala je Blicu Jovana Marinković, prodavačica u trgovini bombona i rahatluka "Bosiljčić".

Emina Erdogan
1 / 6
Tayyip Erdogan i Aleksandar Vučić

Kazala je da je Emina na srpskom kazala "dobar dan" i priznala da je imala tremu. - Samo sam se usredotočila da odradim sve kako treba, da se ne osramotimo - kazala je Jovana. Prva dama Turske probala je rahatluk i čokoladne karamele, a kupila je gotovo sve što trgovina prodaje.  Nitko nije znao reći zašto je Emina izabrala baš tu beogradsku trgovinu bombonima. 

 

Tayyip Erdogan Istanbulski ekonomist: 'Turska traži prodor na Balkan. U BiH i Albaniju šalju imame...' Erdogan Smrtna kazna 'Ne gledam što će reći Hans i George, nego Ahmet, Hasan...' Tayyip Erdogan Marina Šerić Je li već prošao zadnji trenutak da NATO Tursku izbaci iz članstva?
Maja, Ana Maria, Andrijana, Josipa, Petra, Ema, Nikolina i Tihana: Itekako možemo biti korisne hrvatskom zdravstvenim sustavu u pandemiji COVID-19! Ako je staž obavezan, zašto ga ne omoguće, a ako je to nemoguće, neka ga ukinu
PRIPRAVNICI U NEIZVJESNOSTI
Zovete umirovljenike, a mi čekamo na posao i po nekoliko godina?!
Psorijaza
SVJETSKI DAN PSORIJAZE
Srušimo stereotipe zajedno: Međunarodni glas za bolji život