Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Ostojić:

'Nisam rekao da je Azapović umro od opijata, nego da nije od ozljeda'

Ranko Ostojić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
09.05.2013.
u 11:50

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić reagirao je danas na izjave osoba iz civilnog društva, a i Igora Peternela iz Hrvatskog helsinškog odbora koji tvrde da ne postoji civilni nadzor nad radom policije.

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić reagirao je danas na izjave osoba iz civilnog društva, a i Igora Peternela iz Hrvatskog helsinškog odbora koji tvrde da ne postoji civilni nadzor nad radom policije.

– Žao mi je što oni to ne znaju, ali postoji Povjerenstvo za pritužbe građana koje radi svoj posao. S druge strane, Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost u dva je slučaja bio u nadzoru u ministarstvu i to je vrsta parlamentarnog nadzora – rekao je ministar Ranko Ostojić.

"Ja nikad nisam rekao da je Marko Azapović umro od opijata, nego samo da sigurno nije umro od ozljeda"

Referirao se i na slučaj preminulog Marka Azapovića rekavši da on ne zna kada će biti gotov toksikološki nalaz. – To nije dio koji se tiče rada policije. Ti podaci idu Državnom odvjetništvu. Ja nikad nisam rekao da je Marko Azapović umro od opijata, nego samo da sigurno nije umro od ozljeda – rekao je ministar Ranko Ostojić.

Pitali smo ga zašto je onda uopće spominjao toksikološki nalaz. – To je bila izjava patologa. On je rekao da to jedino može promijeniti situaciju. Ja nikad nisam rekao da je do zastoja srca došlo zbog korištenja opijata – zaključio je ministar Ostojić.

>>Ogorčeni brat Marka Azapovića: MUP je jučer izrekao puno laži!

>>Nalaz: Hematomi, iščašenje i kontuzije. Azapović nije pretučen?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije