Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipo Mlinarić

Naša je ruka Mostu i dalje pružena, a nećemo sigurno samo sa SDSS-om i Možemo!, koje financira Soros

06.02.2024.
u 11:11

Jedini smo tražili opoziv Andreja Plenkovića prošle godine jer, ako trener, izbornik, kako god ga nazvali, promijeni 30 ministara, neki budu i u lisicama odvedeni i osumnjičeni za korupciju, to znači da ne valja glava, rekao je saborski zastupnik

Komentara 32

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
13:49 06.02.2024.

Treba staviti izvan zakona bilo kakvo inozemno financiranje političkih stranaka ili nevladinih udruga!

JO
JovanC
13:36 06.02.2024.

Podrska Stipi Mlinaricu i Domovinskom Pokretu. Dalje od zlikovaca kojima je Hrvatska nezeljena drzava i sluzi im samo kao bankomat.

LL
lijepa_li si
13:35 06.02.2024.

ml8nariću i stipe glave na okup, zajedno, bez kukavičijih jaja tipa raspudić i grmoja bi s sdpeom. vama ne pomaže, desnici škodi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije